Παιχνίδι με ημίχρονα και late goals

προγνωστικά

Προγνωστικά στα ματς του Σαββάτου από τον Talisman, με τρεις επιλογές σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Προγνωστικά Σαββάτου

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Από διπλό ταμείο την Πέμπτη προέρχεται η στήλη, αφού Αβονίγι και Ολυμπιακός μας πλήρωσαν στα ειδικά στοιχήματα. Πάμε να δώσουμε συνέχεια στα κέρδη με τα προγνωστικά του Σαββάτου!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Την πρώτη νίκη αναζητά η Νιούκαστλ

«Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»! Τι κι αν άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νιούκαστλ, τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λένε να διορθωθούν. Είναι νωρίς ακόμα βέβαια για να δούμε την επίδραση των Αράβων στις «καρακάξες», ωστόσο η πρώτη κίνηση έγινε την Τετάρτη, με την απόλυση του Στιβ Μπρους, μετά και την ήττα από την Τόττεναμ (3-2) την προηγούμενη αγωνιστική. Έτσι, η ομάδα του αγγλικού βορρά θα βρεθεί με υπηρεσιακό προπονητή στο «Σέλχαρστ Παρκ», για να αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας.

Μια Πάλας που προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση στο γειτονικό ντέρμπι με την Άρσεναλ, είδε τον Λακαζέτ να ισοφαρίζει σε 2-2 με «buzzer beater» στο 94’ και να της στερεί τη νίκη. Δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά οι «αετοί» τη σεζόν, έχοντας μόλις μια νίκη (3-0 Τόττεναμ εντός), βρισκόμενοι στην 14η θέση με 8 βαθμούς. Πέντε περισσότερους από την σημερινή αντίπαλο. Μια συγκομιδή που αδικεί βέβαια την ομάδα του Λονδίνου, καθώς η συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της έχει στερήσει αρκετούς βαθμούς έως τώρα.

Πάνω σε αυτό θα στηρίξω την επιλογή μου στην αναμέτρηση. Η Κρίσταλ Πάλας άλλωστε, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο φέτος (κι αυτό με πέναλτι στο 45+2’), κάτι που αποδεικνύει ότι ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος. Θεωρώ λοιπόν ότι θα σημειωθούν τουλάχιστον δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με την απόδοση να βρίσκεται στο 2.07, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι late goal σε αγώνα των «αετών», με το γκολ μετά το 73’ να εκτιμάται στο 1.90.

  • Telegram. Γίνε μέλος στο απόλυτο chat για livebetting μόνο με ένα κλικ εδώ. Πληρώνεσαι… ζωντανά.

Αντίδραση ψάχνει η Λειψία

Βρέθηκε να προηγείται με 1-2 στο «Παρκ ντε Πρενς» την Τρίτη, αλλά είδε τον Μέσι να σκοράρει δις και να της κόβει… τα φτερά! Έτσι, η Λειψία φαίνεται πως μένει από νωρίς εκτός συνέχειας Champions League, κάτι που ήταν δύσκολο εξ´ αρχής βέβαια, και στρέφει το βλέμμα της στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ούτε στην Bundesliga έχουν ξεκινήσει καλά οι «ταύροι». Με 11 βαθμούς βρίσκονται στην 9η θέση, πολύ πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ευκαιρία για ανάκαμψη και αντίδραση θα έχει σήμερα το μεσημέρι (16:30) η RBL, καθώς υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις έναν βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Δεν αποτελεί τρομερή απειλή για μια ομάδα όπως η Λειψία, ειδικά εκτός έδρας, όπου έχει δεχθεί 13 τέρματα σε 4 αναμετρήσεις ως τώρα.

Αναμένω να επικρατήσει ο νόμος του φαβορί εδώ, σε ένα ματς «πολλά με λίγα». Αν κρίνω και από την απογοήτευση που προκάλεσε η ήττα από την Παρί στους παίκτες της Λειψίας, θα βγουν διψασμένοι στο χορτάρι. Τα έχουν τα δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, επιλογή που πληρώνει σε τιμές διπλασιασμού.

Συνοψίζοντας, βγήκαν τρεις επιλογές, τις οποίες θα ποντάρω με χαλαρή μίζα, καθώς ακολουθεί μια Κυριακή γεμάτη ντέρμπι και ως επόμενο θα επικεντρωθούμε εκεί στα επόμενα προγνωστικά. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Δυάδα απόδοσης 4.10
16:30
Λειψία - Γκρόιτερ Φιρτ
Over 1,5 στο 1ο ημ.
2.00
17:00
Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ
Over 1,5 στο 2ο ημ.
2.05
BET: 10 units
Μονό
17:00
Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ
Γκολ μετά το 73’
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις