Εμπιστοσύνη στην έδρα και γκολ

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος απ'το Europa League & Europa League Conference σε Σκωτία, Τσεχία και Ολλανδία με λογική και ρίσκο από τον Βάτσιο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η «ευρωπαϊκή» εβδομάδα φτάνει αισίως στο τέλος της,  με τους αγώνες για το Europa League και το Europa Conference League να είναι αυτοί που ρίχνουν την αυλαία. Εκεί θα πάμε όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα. Τριάντα συνολικά αγώνες και για τις δύο διοργανώσεις εκ των οποίων τρεις είναι αυτές που έχω ξεχωρίσει για ποντάρισμα.

Προγνωστικά στοιχήματος σε Μπρατισλάβα & Σκωτία

Θα ξεκινήσουμε με το Conference League και τον όμιλο του ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και την Λίνκολν. Διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει. Χαώδης δεν θα την έλεγα, αλλά υπάρχει. Η Σλόβαν έδειξε και στην Τούμπα ότι μπορεί να παλέψει για μία εκ των προνομιούχων θέσεων του ομίλου. Η Λίνκολν θα παίξει και ό,τι καταφέρει. Δεν κλείνεται, δεν φοβάται τον αντίπαλο. Ο άσος δεν αξίζει με τίποτα, αλλά σε συνδυασμό με το over 2,5 η απόδοση ανεβαίνει και γίνεται εξαιρετικά υπολογίσιμη.

Πάμε στην Σκωτία και στο παιχνίδι της Ρέιντζερς με την Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι αποτελούν πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα από τους Δανούς και σίγουρα θα θέλουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο μπροστά στον κόσμο τους. Φαβορί οι Σκωτσέζοι, οι οποίοι στις 9/10 μέχρι στιγμής εντός έδρας αναμετρήσεις τους έχουν πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Από την άλλη, η Μπρόντμπι στις 7/ 9 εκτός έδρας εμφανίσεις της, εμφάνισε G/G. Θα συνδυάσω και τα δύο ανωτέρω στατιστικά με τον άσο σε συνδυασμό με το g/g, που θα είναι η τελική μου επιλογή.

Ρίσκο στην Ολλανδία

Τέλος, θα κλείσω με σημείο-ρίσκο. Θα ρισκάρω με το παιχνίδι στην Ολλανδία ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Μονακό. Και οι δύο ισοβαθμούν στον όμιλο με 4 βαθμούς. Σε καλύτερη κατάσταση την συγκεκριμένη στιγμή οι Ολλανδοί, οι οποίοι και προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Απ’ την άλλη, οι Μονεγάσκοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Λυών, ευρισκόμενοι στην 10η θέση του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς Κόβατς βρίσκεται υπ’ ατμόν. Μια καλή πορεία της Μονακό στην Ευρώπη σίγουρα θα του δώσει παράταση στον πάγκο της γαλλικής ομάδας. Ειδικά αν φύγει αλώβητος από την Ολλανδία. Βλέπω μεγάλη μάχη στον χώρο του κέντρου, θεωρώ πως η Μονακό θα το παλέψει αρκετά και θα καταφέρει να δραπετεύσει με τον βαθμό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Λίνκολν
1 & οver 2,5
1.81
BET: 8 units
Μονό
22:00
Ρέϊντζερς - Μπρόντμπι
1 & goal/goal
3.20
BET: 8 units
Μονό
22:00
Αϊντχόφεν - Μονακό
Χ
3.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις