Αλλάζουμε επίπεδο στα γκαρντ

Euroleague Fantasy

Έμφαση στα γκαρντ και δύο μεταγραφές που μας ανεβάζουν επίπεδο, αλλά και μια αξιόλογη προσθήκη στους φόργουορντ στο Euroleague Fantasy!

Euroleague Fantasy Challenge… 5ος γύρος

Ολοκληρώθηκε και η 4η αγωνιστική της regular season. Η ομάδα μας συγκέντρωσε 126,55 και έπεσε στην 11η θέση στο πρωτάθλημά μας στο Euroleague Fantasy Challenge. Αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις από τους έξι βασικούς μας παίκτες, χωρίς όμως να ξεχωρίσει κάποιος με βαθμολογία πάνω από 20 πόντους. Όλοι ωστόσο πήραν διψήφιο αριθμό πόντων και μας κράτησαν σε καλό επίπεδο. Αυτό το ξέσπασμα θα ψάξουμε αυτή τη βδομάδα με τις μεταγραφές μας.

Το σύστημα

Γυρίζουμε σε 2-1-2, τουλάχιστον για την πρώτη μέρα της αγωνιστικής, με τη μετατροπή του σε 3-1-1 ή 2-2-1 πριν τα ματς της Παρασκευής.

Από το πάνω ράφι

Σταθερός ο Λόιντ και πολύ καλός ο Ντε Κολό στην έναρξη της σεζόν. Ζενίτ και Φενέρ όμως έχουν δύσκολες αποστολές απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, οπότε θα διώξουμε τους δύο γκαρντ, τουλάχιστον για αυτή την αγωνιστική. Στη θέση τους, δύο μεγάλα ονόματα. Τζέιμς και Λάρκιν δε χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Ακόμα κι αν κοστίζουν και οι δυο μαζί πάω από 30 μονάδες, αξίζει να ποντάρουμε στους δυο Αμερικανούς, δεδομένου ότι έχουν και ευκολότερα παιχνίδια. Μάλιστα ο Λάρκιν θα φορέσει και το περιβραχιόνιο, τουλάχιστον για απόψε.

Αξιοπιστία σε χαμηλή τιμή

Δώσαμε πολλά στα γκαρντ και πρέπει να ψάξουμε έξυπνες λύσεις. μία τέτοια είναι ο Μίτροβιτς του Ερυθρού Αστέρα. τα προβλήματα της Άλμπα δεδομένα στη ρακέτα και ο Σέρβος μπορεί να τα εκμεταλλευτεί.

Προπονητής

Η επιλογή μας στη θέση του coach είναι ο Ράντονιτς του Ερυθρού Αστέρα. Φθηνή επιλογή και έρχεται να αλλάξει τον Πάρκερ που δεν μας δικαίωσε. Άλλωστε η Άλμπα δεν τρομάζει σαν αντίπαλος και δύσκολα θα περάσει από το Βελιγράδι.

Η ομάδα μας λοιπόν ενόψει της πέμπτης αγωνιστικής του Euroleague Fantasy Challenge θα μοιάζει κάπως έτσι:

Αλλάζουμε επίπεδο στα γκαρντ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις