Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος στο 12.50!

Προγνωστικά Euroleague

Ο Playmaker επιστρέφει με προγνωστικά Euroleague και συγκεκριμένα με ειδικά παικτών σε τρία γήπεδα, αλλά και βόμβα στο 12.50!

Προγνωστικά Euroleague και πάλι με ειδικά

Καλημέρα Κουβανέζοι μου! Πέμπτη σήμερα και είμαστε εδώ για τα καθιερωμένα προγνωστικά Euroleague. Τη Δευτέρα μας πλήρωσε άνετα ο Οκάρο, αλλά χάθηκε το ποντάρισμα στο Μέικον, αν και θέλαμε μόνο δυο πόντους, τις βολές που έχασε δηλαδή. Σήμερα πορευόμαστε και πάλι με ειδικά παικτών, που τόσο καλά μας έχουν πληρώσει τελευταία.

MVP… για τρεις

Ξεκινάω από τον πρώτο αγώνα, ανάμεσα στην Εφές και την Ούνιξ. Χωρίς νίκη ακόμα η πρωταθλήτρια, που έχασε και με 22 πόντους από τη Φενέρ για το πρωτάθλημα. Η Ούνιξ έχει πάρει μια νίκη, όμως προέρχεται από τη 40άρα στην Πόλη από τη Φενέρ. Είναι δεδομένο πως η Εφές θα ξυπνήσει κάποια στιγμή, όμως προτιμώ να μην την ποντάρω. Αντίθετα έχω κυκλώσει ένα ειδικό γι’ αυτό το ματς.

Εκτίμηση: Απόψε λοιπόν θα ψάξω τουλάχιστον 3 τρίποντα από τον Μίσιτς. Ο περσινός MVP σουτάρει μ.ο. 8 τρίποντα ανά αγώνα, με 46,9% ποσοστό ευστοχίας σε σχεδόν 30 λεπτά. Το over 2,5 πληρώνει στο 2.08 και μπαίνει στις επιλογές μου. Όσο για την Ούνιξ, στηρίζεται πολύ στο ταλέντο του Λορέντζο Μπράουν. Συχνά είναι διψήφιος, αν εξαιρέσουμε το γενικό μπλακάουτ απέναντι στη Φενέρ. Αγωνίζεται σχεδόν 33 λεπτά και μπορεί να πετύχει 9 πόντους.

Στο career high του Νέντο

Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Τελ Αβίβ απέναντι στη Μακάμπι.  Στο 2-2 η ομάδα του Σφαιρόπουλου μετά τη νίκη στη Λιόν, όμως δεν έχει εντυπωσιάσει με το μπάσκετ που παίζει. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό που προβληματίζει, ειδικά στη δημιουργία. Ντεμπούτο για τον Φερέλ, για τον οποίο οι στοιχηματικές διαφωνούν και το όριο στους πόντους του ποικίλλει.

Εκτίμηση: Ειδικά στοιχήματα και εδώ. Το όριο των 4,5 πόντων είναι εφικτό για τον Φερέλ, λόγω κινήτρου και ενθουσιασμού. Είναι λίγο ρίσκο στο ντεμπούτο του. Περιμένω όμως και μια ακόμα καλή εμφάνιση από τον Νέντοβιτς, που πέρυσι όλοι θυμόμαστε τι έκανε στο Τελ Αβίβ, βάζοντας 39 πόντους!

Head to head με λάθος

Στο Μιλάνο, η Αρμάνι φιλοξενεί τη Βιλερμπάν, με στόχο την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της. Αμφότερες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Οι Ιταλοί αποδίδουν εξαιρετικά και έχουν κερδίσει ΤΣΣΚΑ, Μπασκόνια, Μακάμπι και Εφές. Αντίθετα οι Γάλλοι είναι στο 3-1, όμως είχαν πιο εύκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής, κερδίζοντας Ζαλγκίρις, Άλμπα και φυσικά την Εφές με φοβερή ανατροπή.

Εκτίμηση: Αξίζει να πάμε σε ένα combo με χάντικαπ στον άσο και over στους πόντους της Βιλερμπάν, η οποία είναι μια γρήγορη και αθλητική ομάδα που ανεβαίνει εύκολα πάνω από τους 70. Το μεγάλο λάθος όμως είναι στο H2H πόντων ανάμεσα σε δυο παίκτες της Βιλερμπάν. Ο Χάουαρντ αγωνίζεται μ.ό. 27 λεπτά, με 8 πόντους, σε αντίθεση με τον Καουντί που παίζει σχεδόν 17 λεπτά με 5,3 πόντους. Θα ποντάρω στον πρώτο στη μεταξύ τους μονομαχία με χάντικαπ 1,5 πόντο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Ειδικό
20:00
Εφές – Ούνιξ Καζάν
Μίσιτς over 2,5 εύστοχα τρίποντα
2.08
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.52
20:00
Εφές – Ούνιξ Καζάν
Λ. Μπράουν over 8,5 πόντοι
1.53
21:05
Μακάμπι – Παναθηναϊκός
Νέντοβιτς over 8,5 πόντοι
1.65
BET: 15 units
Fun Bet
21:05
Μακάμπι – Παναθηναϊκός
Νέντοβιτς 1ος σκόρερ
12.50
BET: 4 units
Ειδικό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο – Βιλερμπάν
Η2Η Χάουαρντ – Καουντί: 1 (-1,5)
1.87
BET: 15 units
Combo
21:30
Αρμάνι Μιλάνο – Βιλερμπάν
1 (-4,5) & Βιλερμπάν over 65,5
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις