Φιλοξενούμενοι σε φόρμα μέχρι και 2.80

Φιλοξενούμενοι σε φόρμα μέχρι και 2.80

Προγνωστικά Champions League με δυνατές αναμετρήσεις και στήριξη σε δύο φαβορί που θα κάνουν την δουλειά τους.

Καλημέρες. Επιστροφή στα «αστέρια» μέρος 2ο απόψε, με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που θα κρίνουν αρκετά στην πορεία των ομίλων. Για σήμερα έχω ξεχωρίσει στα προγνωστικά Champions League δύο παιχνίδια, στηρίζοντας δύο φορμαρισμένα φαβορί όπως θα δούμε παρακάτω.

Προγνωστικά Champions League: Σκοράρει και η Μπενφίκα

Ας ξεκινήσουμε από το «Ντα Λουζ» και το παιχνίδι της Μπενφίκα με την Μπάγερν Μονάχου. Οι «αετοί» βρίσκονται στην 2η θέση, έχοντας ισοπαλία με την Ντιναμό Κιέβου και νίκη κόντρα στην Μπάρτσα. Σοκαριστική ήττα, με βάση την φόρμα της ομάδα του Ζεσούς, από την Πορτιμονένσε και δύσκολη πρόκριση στο κύπελλο. Ενδιαφέρον το ότι σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην διοργάνωση. Οι Πορτογάλοι θα κυνηγήσουν τον βαθμό, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον θρίαμβο απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπάγερν Μονάχου έδειξε σε όλους ότι η ήττα από την Άιντραχτ ήταν ένα ατυχές γεγονός και διέλυσε στο θεωρητικά «ντέρμπι κορυφής» την Λεβερκούζεν με 1-5 (0-5 στο ημίχρονο). Με μία νίκη απόψε «κλειδώνει» την πρώτη θέση, όχι ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθεί.

Δύσκολο τεστ για τους Βαυαρούς, ίσως πιο δύσκολο και από την Μπαρτσελόνα φέτος. Τρελή επίθεση αλλά ακόμα και στην καλή της ημέρα δέχεται γκολ. Άρα θα επιλέξω την νίκη της Μπάγερν μαζί με το να σκοράρουν και οι «αετοί».

Γιουβέντους για πρόκριση

Δεύτερο παιχνίδι για σήμερα στην Ρωσία. Ζενίτ εναντίον Γιουβέντους. Το καταπληκτικό σερί της ρωσικής ομάδας σταμάτησε απότομα με δύο κολλητές ήττες, μία εκ των οποίων με την μέχρι πρότινος ουραγό της βαθμολογίας. Περιμένουμε αντίδραση από την Ζενίτ, αφού χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς σήμερα αν θέλει να παραμείνει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης στους «16».

Απέναντί της θα βρει την ανανεωμένη Γιουβέντους. Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα για την «μεγάλη κυρία», με τρεις σερί ανέπαφες εστίες σε Ιταλία και Ευρώπη. Θα ψάξει το 3/3, κάτι το οποίο θα της δώσει την πρόκριση και θα μπορεί να ασχοληθεί πιο ήρεμα με το πως θα αναρριχηθεί κι άλλο στο πρωτάθλημα.

Θα έχει δύο «ενδεκαδάτες» απουσίες η Γιούβε. Παρόλα αυτά η Ζενίτ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση με δύο σερί σφαλιάρες, κάτι που αναμένεται να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Αλέγκρι και έστω με δυσκολία να φτάσει στην νίκη.

Combo
22:00
Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου
2 & goal/goal
2.80
BET: 8 units
Μονό
22:00
Ζενίτ - Γιουβέντους
2
2.25
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις