Μακροχρόνια NBA με επιλογές από 1.87 έως 9.00

μακροχρόνια NBA

Στήλη με μακροχρόνια NBA ετοίμασε λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης ο Nikolas Kappa, ποντάροντας σε επιλογή του 1.87 και fun bet του 9.00!

Μακροχρόνια υπομονή, μακροχρόνιες επιλογές

Καλημέρα απανταχού κουβανέζοι! Η αναμονή τελείωσε μιας και η πολυπόθητη πρεμιέρα της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης επιτέλους ξεκινά! Σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να αναλύσω δυο επιλογές τις οποίες αφενός δεν προλάβαινα να γράψω στο συλλογικό μακροχρόνιο άρθρο, αφετέρου περίμενα υπομονετικά μήπως διατεθούν επιπλέον επιλογές προς στοιχηματισμό. Έτσι θα κινηθώ σε κάποιες επιλογές από τα μακροχρόνια του NBA.

Αξία σε επιλογές Σίμμονς

Μια εξ αυτών των επιλογών που περίμενα, είναι ο Μ.Ο. των πόντων του Μπεν Σίμμονς. Ο πολυσυζητημένος (και μάλλον όχι για τα σωστά πράγματα) γκαρντ των Sixers, κινείται στη ζώνη του λυκόφωτος σχετικά με την διάθεση της διοίκησης αν θα παίζει ή όχι. Ο κύριος λόγος είναι η κακή του εικόνα στα Playoffs της περασμένης σεζόν με συνέπεια την διοίκηση να ψάχνει τρόπο να ανταλλάξει το υπέρογκο συμβόλαιό του. Δεν προπονήθηκε αρκετά με την ομάδα για αυτόν το λόγο, όμως τα τελευταία ρεπορτάζ και οι δηλώσεις των παικτών, τον θέλουν να είναι στο ενεργό ρόστερ. Συνεπώς αξία θα είχε ένα όριο Μ.Ο. πόντων under 15,8 και αν βρεθεί σε αυτό το όριο μπορεί να πονταριστεί.

Το διαμάντι της Οκλαχόμα πρέπει να λάμψει

Ας κινηθούμε όμως στις διαθέσιμες προς στοιχηματισμό επιλογές. Συγκεκριμένα, από τις αρκετές επιλογές που διατίθενται στις αγορές παικτών, υπάρχει μια περίπτωση η οποία ξεχωρίζει. Αυτή η περίπτωση ακούσει στο όνομα Λούγκουεντζ Ντορτ.

Ο καναδός undrafted νεαρός, μπαίνει στην τρίτη του χρονιά στο ΝΒΑ και προσωπικά θεωρώ ότι είναι η χρονιά του. Παρ’ ότι undrafted, παρ’ ότι οι Οκλαχόμα τον έστειλαν στην G-League, ο Ντορτ έδειξε ότι η μεγάλη λίγκα του ανήκει. Στην περσινή σεζόν, ο Νταϊγκνότ του έδειξε εμπιστοσύνη και τον χρησιμοποίησε και στα 52 παιχνίδια. Ο Ντορτ το ανταπέδωσε και με το παραπάνω. Έχοντας μέσο όρο λεπτών γύρω στα τριάντα λεπτά, κατόρθωσε να αγγίξει τους 14 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι. Την σεζόν 2019-20, είχε 6,8 πόντους και αυτό δείχνει ότι μπορεί η Οκλαχόμα να χτίσει πάνω του. Ακόμη, σε τρια preseason παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε 20,6 λεπτά, είχε μέσο όρο 14,7 πόντους.

Συνεπώς εκτιμώ ότι θα υπερκεράσει το πολύ χαμηλό όριο των 13,7 πόντων που δίνεται και αυτή η τιμή έχει αρκετό value στα μάτια μου.

Φαν επιλογή γιατί πάντα περιμένεις σκορ και θέαμα από το ΝΒΑ

Σε μια πιο fun επιλογή μου έχει αρέσει το όριο το οποίο δίνεται σε ειδικά στοιχήματα. Αυτή η επιλογή είναι ένας παίκτης να έχει παραπάνω από 69,5 πόντους σε έναν αγώνα στην κανονική περίοδο.  Το όριο μοιάζει αρκετά υψηλό και η τελευταία φορά που κάποιος έβαλε 70 πόντους ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ το 2017. Έκτοτε δεν έχει ξεπεραστεί το όριο αυτό, όμως  πρέπει να συνυπολογίζεται το γεγονός των περίεργων σεζόν λόγω κορονοϊού. Στις διάφορες λίστες από το 2017 έως τώρα οι Μπιλ, Καίρι, Λίλαρντ, Χάρντεν και Γουόκερ, έχουν κάνει παιχνίδια με 60-62 πόντους. Συνεπώς είναι και οι πλέον “ύποπτοι” για να επιτύχουν την “70αρα”.

Εκτιμώ, ότι φέτος με μια κανονική σεζόν, ίσως υπάρξουν παιχνίδια που δύναται το όριο αυτό να επιτευχθεί και ίσως από παίκτες που δεν αναφέρθηκαν ανωτέρω. Στην λογική λοιπόν ενός fun πονταρίσματος, με ικανοποιεί αρκετά.

Υ.Γ. Για την επισήμανση του Ντορτ με βοήθησε ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του ελληνικού αθλητισμού, ο οποίος τυγχάνει να αναλύει παιχνίδια των Οκλαχόμα.

Υ.Γ. 2: Τα πονταρίσματα για τα μακροχρόνια έχουν διαφορετική αξία καθώς διέπονται από την χρονική απαξίωση του χρήματος.

Μακροχρόνιο NBA
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ Ειδικά παικτών (Κανονική περίοδος)
Μ. Ό. πόντων Λ. Ντορτ - Over 13,7
1.87
BET: 40 units
Μακροχρόνιο NBA
NBA ειδικά στοιχήματα
Παίκτης να έχει over 69.5 πόντους σε έναν αγώνα (Κανονική περίοδος)
9.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις