ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Από την Μαδρίτη έως την Κωνσταντινούπολη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Από την Μαδρίτη έως την Κωνσταντινούπολη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Από την Μαδρίτη έως την Κωνσταντινούπολη

Προγνωστικά

Προγνωστικά Champions League: Ντέρμπι στην Μαδρίτη ενώ στην Κωνσταντινούπολη σφίγγει ο κλοιός και για τις δύο.

Προγνωστικά Champions League: Ντέρμπι στην Μαδρίτη

Καλημέρα κύριοι. Αρχίζει το ευρωπαϊκό τριήμερο απόψε με πολλές προτάσεις εδώ στο koubanezos.gr. Πάμε να δούμε τις αναλύσεις αλλά και τα προγνωστικά μου.

Κρίνεται στις λεπτομέρειες το ντέρμπι

Θα ξεκινήσουμε με τον δεύτερο όμιλο. Ξεχωρίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ (22:00) , το οποίο αποτελεί και το πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας. Οι «Ρέντς» προπορεύονται στον όμιλο με 6 βαθμούς ενώ ακολουθεί η Ατλέτικο με 4. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πόρτο με 1 βαθμό και τελευταία είναι η Μίλαν με 0. Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο τους ήταν στους “16” την χρονιά 2019/2020 με την Ατλέτικο να παίρνει την πρόκριση στην παράταση. Οι ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων του Champions League το 2008/09  οπού και τα δύο παιχνίδια έληξαν 1-1. Ο Σιμάο σκόραρε στο 83ο λεπτό στο «Βιθέντε Καλντερόν» αφού ο Ρόμπι Κιν είχε ανοίξει το σκορ για την Λίβερπουλ στο 14ο λεπτό. Στο «Άνφιλντ», ένα πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ στις καθυστερήσεις έφερε στους γηπεδούχους ένα βαθμό, ο Μάξι Ροντρίγκες είχε βάλει μπροστά την Ατλέτικο στο 37 ‘.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η Λίβερπουλ είναι ανώτερη και πιο φορμαρισμένη από την Ατλέτικο. Όμως ένα Ευρωπαϊκό βράδυ μπορείς να τα περιμένεις όλα. Όπως και πριν 20 μέρες που η Ατλέτικο έκανε την ανατροπή στο «Σαν Σίρο» με γκολ στο 84’ και στο 90+7’.

Ο Λουίς Σουάρεζ ξανά κόντρα στην αγαπημένη του Λίβερπουλ. Την είχε πληγώσει με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό (3-0)  την σεζόν 2018/2019. Θεωρητικά η ισοπαλία βολεύει και τους δύο όμως δεν ξέρω αν θα είναι ένα ‘’ήσυχο’’ παιχνίδι. Η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να μειώνει την ένταση του ματς ανά διαστήματα, ενώ οι κόκκινοι με 6 βαθμούς στο σακούλι δεν νομίζω να ρισκάρουν. Την προσεχή Κυριακή εξάλλου έχει ένα άλλο ντέρμπι ενάντια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτίμηση: To X ημίχρονο είναι αρκετά πιθανό στο 2.05

Η ζωή μου ο θάνατος σου στην Τουρκία

Στον τρίτο όμιλο τα πράγματα δείχνουν πιο ξεκάθαρα. Από 6 βαθμούς Ντόρτμουντ και Άγιαξ , χωρίς βαθμό Μπεσίκτας και Σπόρτινγκ. Θα σταθώ στο Μπεσίκτας – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (19:45).  Η Μπεσίκτας έχει μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις σε αντίθεση με τους Πορτογάλους, που έχουν μία ήττα στα πέντε τελευταία. Η φόρμα λοιπόν δείχνει Σπόρτινγκ.

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν το 2015 σε φάση ομίλων για το Europa League με την Σπόρτινγκ να κερδίζει 3-1 στο γήπεδο, ενώ στην Τουρκία έληξε 1-1. Οπότε αν και μικρή η παράδοση δείχνει και αυτή Σπόρτινγκ. Σήμερα ο προπονητής των γηπεδούχων Σαργκέν Γιαλτσίν θα πρέπει να διαχειριστεί τις σημαντικές απουσίες της ομάδας του. Εκτός παραμένουν οι επιθετικοί Ν’Κουντού , Κάραμαν , ο έμπειρος μέσος Πιάνιτς και ο εξίσου έμπειρος αμυντικός Μεχμέτ Τοπάλ. Ισχυρές απουσίες αν μη τι άλλο.

Εκτίμηση: Όλη ανάλυση με οδηγεί στο διπλό στο 2.30

Προγνωστικά: Έχει ταβάνι η Σέριφ τελικά;

Θα κλείσω με τον τέταρτο όμιλο. Εδώ που η Σέριφ είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια και πρωτοπόρος με 6 βαθμούς. Ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 3 ενώ από 1 βαθμό έχουν Ίντερ και Σαχτάρ. Η σταχτοπούτα Σέριφ ταξιδεύει στο Μιλάνο(22:00)  για ένα ακόμα θαύμα μετά την νίκη στην Μαδρίτη. Η Ίντερ πλέον είναι υποψιασμένη και μοιάζει ακατόρθωτο να την πατήσει και εκείνη. Βέβαια η ψυχολογία της είναι στα τάρταρα μετά την ήττα-ανατροπή από την Λάτσιο το Σάββατο. Αν δεν κερδίσει κινδυνεύει ακόμα και να μείνει εκτός συνέχειας στην Ευρώπη. Όπως και πέρσι δηλαδή. Σε μια τέτοια περίπτωση η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα θεωρηθεί αποτυχημένη ευρωπαϊκά. Από την άλλη η Σέριφ με 6 βαθμούς στο σακούλι της έως τώρα πιστεύω πως θα συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο. Απόψε όμως δύσκολα θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Θα βασιστεί περισσότερο στο να χτίσει ένα καλό τείχος πίσω.

Εκτίμηση: Νo goal στο 1.75

Στο άλλο παιχνίδι ΣαχτάρΡεάλ Μαδρίτης τώρα. Η προϊστορία δείχνει γκολ. Όλοι γνωρίζουμε πως στα εντός έδρας παιχνίδια η ουκρανική ομάδα δεν φοβάται , ανοίγεται και επιτίθεται ανεξάρτητα τον αντίπαλο. Η Ρεάλ θα έχει σημαντικές απουσίες με τους Μπέιλ , Ασένσιο, Καρβαχάλ, Αζάρ, Μιλιτάο αλλά και Καμαβίνγκα να είναι εκτός .Οι δύο τους τα είπαν και πέρυσι, οπού ήταν στον ίδιο όμιλο με την Σαχτάρ να κερδίζει και τους δύο αγώνες με 2-0 και 2-3 αντίστοιχα. Οι Ουκρανοί έχουν μόνο 5 νίκες στα τελευταία 17 ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρα τους (7 ισοπαλίες , 5 ήττες). Επίσης έχουν μόνο μία νίκη όντας γηπεδούχοι κόντρα σε ισπανικές ομάδες στα τελευταία 13 παιχνίδια.

Εκτίμηση: 1X & over 1,5 γκολ

Μονό
19:45
Μπεσίκτας - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
2
2.30
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ
Χ ημίχρονο
2.05
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 5.25
22:00
Ίντερ - Σέριφ
No goal
1.75
22:00
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης
1Χ & over 1,5
3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις