Εκεί όπου πέρυσι λύγισε…

Εκεί όπου πέρυσι λύγισε…

Ο Άρης παίζει το έκτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, είναι αήττητος στα τρία τελευταία.

Η 6η αγωνιστική ολοκληρώνεται στη Λαμία, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Άρη σε ένα παιχνίδι, με τους δύο αντιπάλους να δέχονται ήδη τη βαθμολογική πίεση. H νίκη της Λαμίας μέσα στη Νεάπολη επί του Ιωνικού ήταν η πρώτη στη φετινή σεζόν. Μάλιστα έμεινε για δεύτερο παιχνίδι αήττητη, μετά από το ξεκίνημα με τρεις ήττες.

Ο Άρης παίζει το έκτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, είναι αήττητος στα τρία τελευταία, μετά τη μοναδική του ήττα να είναι στη Νεάπολη από τον Ιωνικό. Έχει την καλύτερη άμυνα μετά από πέντε αγώνες, αφού μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν δεχτεί από δύο γκολ.

Πέρυσι, 4 Ιανουαρίου 2021, ο Άρης έχοντας μια ήττα σε 12 αγώνες, αυτή από τον Ολυμπιακό στην έδρα του, βρέθηκε στη Λαμία με στόχο να κρατήσει το εκτός έδρας αήττητο. Ωστόσο η Λαμία, που είχε αλλάξει χρόνο χωρίς νίκη σε 10 παιχνίδια, κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν, αλλά και την πρώτη νίκη επί του Άρη: 2-0 με ισάριθμα γκολ του Αραμπούλι. Στο 1-1-1 η παράδοσή τους εκεί και 1-2-3 συνολικά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις