ΑΕΚ – Ατρόμητος. Ξανά Γιαννίκης εναντίον Παράσχου

ΑΕΚ – Ατρόμητος. Ξανά Γιαννίκης εναντίον Παράσχου

Ο Γιαννίκης τις προηγούμενες δύο σεζόν δούλεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και την πρώτη του νίκη στην κατηγορία την πέτυχε στη Ριζούπολη...

Την επαφή της με τις πρώτες θέσεις επιδιώκει να κρατήσει η ΑΕΚ υποδεχόμενη τον Ατρόμητο. Άλλωστε τη νίκη θέλει πολύ και ο Αργύρης Γιαννίκης, που κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της.

Κάθε αλλαγή προπονητή σε ομάδα σηματοδοτεί και μια νέα εποχή. Έτσι η ΑΕΚ ξεκινά αυτή με τον Γιαννίκη στον πάγκο, που κάνει ντεμπούτο στο «Σπύρος Λούης» με τον Ατρόμητο. Μόλις 35 μέρες μετά το ντεμπούτο του απελθόντα Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ήταν το 3-0 με τον Ιωνικό στο ίδιο γήπεδο.

Ο 41 ετών τεχνικός, που τις δύο προηγούμενες σεζόν δούλεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα είναι ο 60ός που θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ στην ιστορία της Α’ Εθνικής / Super League. Την πρώτη του νίκη στην κατηγορία την πέτυχε στις 21 Οκτωβρίου πέρσι στη Ριζούπολη, Απόλλων – ΠΑΣ 1-2 με αντίπαλο τον Γιώργο Παράσχο, που να βρεθεί και τώρα απέναντι του. Μάλιστα πέρσι ο Παράσχος του πήρε τη ρεβάνς με 3-1 μέσα στα Γιάννενα.

Ο Ατρόμητος επισκέπτεται για 20ή φορά στην ιστορία της κατηγορίας την ΑΕΚ, έχοντας κερδίσει δύο φορές. Ήταν μάλιστα σε διάστημα 13 μηνών, τον Οκτώβριο του 2017 1-0 και το Νοέμβριο του 2018 2-0, με τον Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο.

Ανεξαρτήτως έδρας η ΑΕΚ έχει κερδίσει από το 2008 δέκα φορές τον Ατρόμητο και τις δέκα με ένα γκολ διαφορά!

Δεν αποτελεί και καμιά ευκαιρία βέβαια ο άσος, max στο 1.38 όμως, το αμφίτερμα στο 2.12 έχει αξία ίσως…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις