Το κουπόνι σήμερα (Παρασκευή 15/10)

κουπόνι σήμερα

Το κουπόνι σήμερα (Παρασκευή 15 Οκτωβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα. Ημέρα για… ζέσταμα ενόψει γεμάτου Σαββατοκύριακου, με τους συλλόγους να επιστρέφουν στη δράση μετά τη διακοπή για τα εθνικά συγκροτήματα. Προχωράμε στις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας:

Χόφενχαϊμ – Κολωνία: Η Χόφενχαϊμ μετράει εσχάτως 7-1-0 (7/8 Over) εναντίον της Κολωνίας, ανεξαρτήτως έδρας, στα επίσημα παιχνίδια τους. Έχει πετύχει 20 γκολ στα έξι πιο πρόσφατα.

Πάντερμπορν – Ρέγκενσμπουργκ: Εκτός για τους γηπεδούχους ο κεντρικός αμυντικός φαν ντερ Βερφ, χρόνια τραυματίας ο δεξιός μπακ Ανανού. Εκτός ο στόπερ Κένεντι για τους φιλοξενούμενους, επιστρέφουν όμως οι επιθετικοί Ότο και Τζορτζ.

Γουέστ Μπρομ – Μπέρμπιγχαμ: Τοπικό ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ. Η γηπεδούχος σε επίπεδο Championship έχασε μόνο 3/35 τελευταία εντός έδρας ματς (19-13-3). Με τέσσερις απουσίες διεθνών ποδοσφαιριστών οι φιλοξενούμενοι.

Μπέρτον – Μόρκαμ: Οι γηπεδούχοι μετράνε 4 διαδοχικά goal/goal στο πρωτάθλημα και 6 σερί 2-3 γκολ, οι οποίοι είναι βελτιωμένοι και έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη στην αναμέτρηση.

Μπασακσεχίρ – Μπεσίκτας: Με νέο προπονητή οι προ διετίας πρωταθλητές, ανέλαβε ο Εμρέ Μπελοζόγλου. Πολλές οι επιστροφές για τους φιλοξενούμενους. Παρών δηλώνουν οι Χάτσινσον, Μοντέρο, Γουέλιντον, Γκέζαλ και Λάριν. Παραμένουν όμως εκτός οι Πιάνιτς, Ενκουντού, Τοπάλ και Κάραμαν. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό, με τη «Μπασάκ» να προβληματίζει αισθητά φέτος και πιθανώς να μην φτάνει μία αλλαγή προπονητή για να αλλάξει η κατάσταση.

Σάμροκ Ρόβερς – Σλίγκο Ρόβερς: 11-1 είναι ο απολογισμός τερμάτων των μεταξύ τους συναντήσεων την τελευταία πενταετία στην έδρα της Σάμροκ. Από το 2013 έχει να βγάλει διπλό η Σλίγκο.

Μποέμιανς – Ντάνταλκ: Στις δώδεκα από τις δεκατέσσερις αναμετρήσεις των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία επιβεβαιώθηκαν τα 2-3 γκολ. Συνολική παράδοση (από 2012): 3-3-8.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις