Νίκη για τα φαβορί στο Day 3 του The International 2021

προγνωστικά

Τρίτη μέρα για το Main Event του The International 2021, για τη DOTA2. Πολλά ματς με ενδιαφέρον και ο Nikolas Kappa ξεδιαλύνει το τοπίο.

Χαίρετε απανταχού κουβανέζοι! Δεύτερη στήλη σήμερα από τα λημέρια των eSports! Τρίτη ημέρα του Main Event για το The International 2021 και αν μη, τι άλλο, οι δυο πρώτες ημέρες μας έχουν χαρίσει τρομερά highlights. Σιγά σιγά, όλες οι αναμετρήσεις αποκτούν ενδιαφέρον και όπου βρίσκουμε “value”, οφείλουμε να ποντάρουμε! Προχωράμε με τα eSports προγνωστικά μας.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας είδαμε τους Κορεάτες Τ1, να παίρνουν έναν χάρτη από την PSG.LGD. Όμως οι Κινέζοι του Παρισιού, καθάρισαν εύκολα στον τρίτο χάρτη. Η ήττα αυτή για τους T1 τους φέρνει στο λεγόμενο “lower bracket” και έτσι αυτό σημαίνει δύο τινά. Το πρώτο είναι ότι θα παίξουν με μια “χαμηλότερης” δυναμικότητας ομάδα, αν μπορεί κάποιος να διακρίνει δυναμικότητες σε αυτό το επίπεδο. Η δεύτερη ανάγνωση είναι ότι παίζουν για να παραμείνουν στην διοργάνωση.

Σήμερα καλούνται να αγωνιστούν απέναντι στην Team Aliance, την οποία την έχουν κερδίσει και τις τρεις φορές που την συνάντησαν φέτος. Επομένως στην αναμέτρηση Τ1 – Alliance, με αυτήν την λογική δεν μπορώ παρά να επιλέξω τον άσσο στο 1.36.

Από την άλλη, οι PSG.LGD μπορεί να έχασαν έναν χάρτη από τους Τ1 όπως ειπώθηκε, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να τους κοντράρει εύκολα. Βέβαια σήμερα αγωνίζονται με τους ανατολικοευρωπαίους VirtusPro, που είναι από τις ομάδες που τους έχουν κερδίσει κάποιες φορές, αλλά όχι αρκετές. Λόγω νοοτροπίας θεωρώ ότι η PSG.LGD δεν θα ρισκάρει και θα επιτευχθεί η νίκη για τους Κινέζους του Παρισιού.

Σε αυτή την αναμέτρηση PSG.LGD – VirtusPro,θα επιλέξω πάλι τον άσσο στο 1.36. Σημειωτέο ότι ο χαμένος του ζευγαριού, αλλά και κάθε ζευγαριού μεταφέρεται στην επόμενη φάση του “lower bracket”. Έτσι, όποιος χάσει σε αυτό το ζευγάρι, διασταυρώνεται με το νικητή του Team Spirit – OG.

Δυάδα απόδοσης 1.84
10:00
Τ1 - Alliance
1
1.36
19:00
PSG.LGD - VirtusPro
1
1.36
BET: 26 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις