Το κουπόνι σήμερα (Σάββατο 9/10)

κουπόνι σήμερα

Το κουπόνι σήμερα (Κυριακή 10 Οκτωβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα. Δεύτερη ημέρα όπου κυριαρχούν τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ στο πρόγραμμα είναι και ο πολύ σημαντικός αγώνας της Εθνικής μας απέναντι στη Γεωργία. Προχωράμε στις σημαντικότερες ειδήσεις:

Γεωργία – Ελλάδα: Αήττητη η Εθνική µας σε 8 αναµετρήσεις µε τη Γεωργία, 6-2-0 ο απολογισμός της. Εκτός οι Διούδης, Παπαδόπουλος και Ζέκα λόγω τραυματισμών, κλήθηκαν Αθανασιάδη, Πούγγουρας και Πέλκας. Κανονικά οι Τζαβέλλας και Δουβίκας.

Σουηδία – Κόσοβο: Αρχικά είχε κληθεί ο Ζλάταν Ιµπραΐµοβιτς για τους γηπεδούχους, ωστόσο στην πρώτη προπόνηση φάνηκε πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του και αντικαταστάθηκε από τον Βίκτορ Γιόκερες της Κόβεντρι.

Λουξεμβούργο – Σερβία: Εννέα φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν, µε τη Σερβία να μετράει ισάριθμες νίκες κόντρα στο Λουξεμβούργο και συνολικά γκολ 32-6.

Ελβετία – Βόρεια Ιρλανδία: Θα λείψει ο μέσος και αρχηγός Τζάκα για τους γηπεδούχους, όπως και οι Φερνάντες, Λανγκ, Κασάμι και Μπάλμος. Θετικό το πρόσημο στο ξεκίνημα του Μουράτ Γιακίν στον πάγκο της Ελβετίας. Είναι το φαβορί η Ελβετία.

Καζακστάν – Βοσνία Ερζεγοβίνη: Το 2-2 στην έδρα της Βοσνίας πριν από έναν μήνα είναι η μοναδική μεταξύ τους συνάντηση.

Μολδαβία – Δανία: Οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον καλούνται να επιβεβαιώσουν και μαθηματικά την πρωτιά τους στον όμιλο και κατ επέκταση την πρόκριση.

Ανδόρρα – Αγγλία: Η Αγγλία µετράει 5 νίκες σε ισάριθµες αναµετρήσεις µε την Ανδόρα. Μάλιστα, δεν δέχθηκε καν γκολ σε αυτά τα 5 µατς (20-0)!

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις