Το κουπόνι σήμερα (Παρασκευή 8/10)

κουπόνι σήμερα

Το κουπόνι σήμερα (Παρασκευή 8 Οκτωβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα. Εκκινούν σήμερα οι αγώνες για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022, οι οποίοι αποτελούν την 3η αγωνιστική του θεσμού. Προχωράμε στις σημαντικότερες ειδήσεις:

Γερμανία – Ρουμανία: Για τους γηπεδούχους, ο τερματοφύλακας τερ Στέγκεν γύρισε στις επιλογές στην θέση του Τραπ, ο κεντρικός αμυντικός Γκίντερ επανήλθε, παρέμεινε εκτός επιλογών ο κεντρικός αμυντικός Χούμελζ. Σε σχέση με τις επιλογές του Σεπτεμβρίου δεν κλήθηκαν αυτή τη φορά εξαιτίας τραυματισμών ο βασικός αριστερός μπακ Γκόζενζ και οι χαφ Γκιντογκάν, Νταχούντ.

Λετονία – Ολλανδία. Μόνο νίκες σε 4 αναμετρήσεις των δύο ομάδων μετράει η Ολλανδία κόντρα στη Λετονία, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, με συνολικό απολογισμό τερμάτων 13-0.

Τουρκία – Νορβηγία. 5-2-2 υπέρ της Τουρκίας ο συνολικός απολογισμός των αναμετρήσεων των δύο ομάδων. Σημαντικές απουσίες για την επίθεση των φιλοξενούμενων, εκτός οι Χάαλαντ, Σέρλοθ και Κινγκ.

Ισλανδία – Αρμενία: Οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν αμυντικά στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου και πιθανώς να αντιμετωπίσουν εκ νέου προβλήματα στα μετόπισθεν. Μπορεί να βρει ένα γκολ η Αρμενία και να μην ηττηθεί.

Τσεχία – Ουαλία. Οι Μπορίλ, Τσούφαλ, Μάσοπουστ, και Σέβτσικ έμειναν εκτός κλήσεων λόγω τραυματισμών για τους γηπεδούχους. Τραυματίας ο υπερπολύτιμος Γκάρεθ Μπέιλ για τους φιλοξενούμενους.

Ρωσία – Σλοβακία. Εχουν αναμετρηθεί 8 φορές στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, με τη Ρωσία να έχει πετύχει μόλις 1 νίκη. Οι Σλοβάκοι, από την άλλη, μετράνε 3 νίκες, μία εκ των οποίων στον πρώτο γύρο με 2-1.

Τρανμίρ Ρόβερς – Κόλτσεστερ για τη League 2 της Αγγλίας. Χωρίς νίκη η Κόλτσεστερ στις 7 τελευταίες επισκέψεις στο Μπίρκενχεντ (0-4-3). Πιο πρόσφατο διπλό το 3-4 τον Σεπτέμβριο του 2008.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις