Μπασκετική βραδιά με combo και ειδικά

Μπασκετική βραδιά με combo και ειδικά

Προβλέψεις Euroleague. Γεμάτη δράση στην Euroleague με τα φώτα να στρέφονται σε ΣΕΦ και Κωνσταντινούπολη. Γράφει ο Blaze.

Μπασκετική Παρασκευή με την δεύτερη αγωνιστική στην Euroleague να ολοκληρώνεται με πέντε παιχνίδια. Τα βλέμματα πέφτουν στο ΣΕΦ αλλά και στην Κωνσταντινούπολη για δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις. Πρώτο δυνατό τεστ φέτος για τον Ολυμπιακό που θέλει να δείξει ότι είναι έτοιμος για την υπέρβαση. Προβλέψεις Euroleague, με τρία παιχνίδια που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον αλλά και ειδικά παικτών.

Ούνιξ Καζάν – Μονακό

Κοντά σε μία μυθική ανατροπή έφτασε η Ούνιξ (0-1) χωρίς όμως να τα καταφέρει ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της. Η ομάδα του Περάσοβιτς έκανε ένα σερί 9-0 σε 1:18 αλλά τελικά ηττήθηκε με 70-69 από την Ζενίτ. Περίεργο παιχνίδι καθώς ο Χεζόνια φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ και δεν βοήθησε επιθετικά. Οι Ρώσοι αρέσκονται σε γρήγορο παιχνίδι με υψηλό σκορ και αντιμετωπίζουν προβλήματα απέναντι σε σκληρές άμυνες.

Η Μονακό (1-0) έκανε την ιδανική πρεμιέρα στην Euroleague. Δεν δυσκολεύτηκε στιγμή απέναντι στον Παναθηναϊκό φτάνοντας σε μία πολύ άνετη νίκη με 75-63. Ο Μάικ Τζέιμς παρότι έδειξε ότι θέλει ακόμα παιχνίδια, παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση. Αμυντικά δεν μπορούν να κριθούν οι Μονεγάσκοι καθώς απειλήθηκαν από ελάχιστα έως καθόλου. Σημαντική λεπτομέρεια, για την Μονακό το αποψινό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι σε διάστημα οχτώ ημερών.

Προβλέψεις Euroleague, με τον πρώτο λόγο για την νίκη να ανήκει στους γηπεδούχος. Θεωρώ πως είναι πιο γεμάτο το ρόστερ της Ούνικς ενώ ακόμα η Μονακό χρειάζεται αρκετή δουλειά. Εάν ο ρυθμός ανοίξει από νωρίς οι γηπεδούχοι θα έχουν πιο εύκολο έργο και θα καλύψουν και το χάντικαπ (-3,5). Στα ειδικά θεωρώ πως ο Χεζόνια θα θελήσει να πάρει πολλές προσπάθειες και να είναι πρώτος σκόρερ πληρώνει 5.00+.

Εφές Ανατολού – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Εξαιρετικό παιχνίδι περιμένω στην Κωνσταντινούπολη με τις δύο ομάδες να θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη. Η Εφές (0-1) έδειξε λιγότερο έτοιμη στην πρεμιέρα και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Ρεάλ με 82-69. Από την πρώτη περίοδο κιόλας η ομάδα βρέθηκε στο -17 χωρίς να μπορέσει στιγμή να φανεί ανταγωνιστική. Τρομερή εμφάνιση από τον Λάρκιν με 21 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ ενώ στα ρηχά έμεινε ο Μίσιτς.

Η ΤΣΣΚΑ (0-1) υπέστη δύο σημαντικά πλήγματα. Αρχικά έχασε τον Μιλουτίνοφ μόλις στο δεύτερο λεπτό. Έπειτα ηττήθηκε από την Αρμάνι χωρίς να καταφέρνει να βρει απαντήσεις στην άμυνα των Ιταλών. Ο Σβεντ δεν βοήθησε επιθετικά καθώς ήταν πολύ άστοχος έχοντας 9 πόντους με 4/11 σουτ. Οι Ρώσοι παραμένουν πολύ δυνατοί στην ρακέτα κυριαρχώντας στα ριμπάουντ και εκεί καλείται να βρει λύσεις η Εφές.

Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη καθώς και οι δύο τους έδειξαν ότι έχουν πολλά να διορθώσουν. Προβλέψεις Euroleague, δίνοντας μικρό προβάδισμα στην Εφές. Η ομάδα του Αταμάν επιθετικά έχει πολλές λύσεις και με την επίθεσή της θα θελήσει να φτάσει στην νίκη. Δεν πιστεύω ότι ο Μίσιτς θα κάνει και δεύτερο άσχημο παιχνίδι έχοντας μεγαλύτερο ρόλο στην επίθεση της ομάδας του.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

Το πρώτο δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό (1-0) θα είναι το αποψινό παιχνίδι. Μέχρι στιγμής οι ερυθρόλευκοι έχουν συντρίψει όλους τους αντιπάλους τους. Κόντρα στην Μπασκόνια το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο με το τελικό σκορ (75-50) να τα λέει όλα. Επιθετικός πλουραλισμός για την ομάδα του Μπαρτζώκα που έτρεξε το γήπεδο σε κάθε ευκαιρία που βρήκε. Αμυντικά η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, με συνεχόμενες αλλαγές στα μαρκαρίσματα.

Παρόμοια εικόνα είχε και η Ρεάλ (1-0) στην πρεμιέρα της φτάνοντας σε μία πολύ εύκολη νίκη. Οι Ισπανοί δεν έχουν γνωρίσει ήττα φέτος, μετρώντας 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Πάμπλο Λάσο παίζει εξαιρετικά έχοντας ένα γεμάτο ρόστερ σε κάθε θέση. Αξίζει να φανεί πως θα περιοριστεί η δράση του Ταβάρες, που δείχνει να μην έχει αντίπαλο στην ρακέτα. Ένα ακόμα στοιχείο που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός είναι η δημιουργία της «Βασίλισσας».

Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Προβλέψεις Euroleague, με στήριξη στην φόρμα της Ρεάλ. Οι Ισπανοί θα είναι διαβασμένοι και έχουν τους παίχτες προκειμένου να δυσκολέψουν τον Ολυμπιακό. Περιμένω παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και υψηλό σκορ. Στα ειδικά μου αρέσει το over 1,5 στις ασίστ του Γιαμπουσέλε καθώς η Ρεάλ παίρνει δημιουργία από τους ψηλούς της.

Δυάδα απόδοσης 2.26
19:00
Ούνιξ Καζάν - Μονακό
1
1.55
20:30
Εφές Ανατολού - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
1
1.47
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.18
19:00
Ούνιξ Καζάν - Μονακό
Χεζόνια over 1,5 εύστοχες βολές
1.70
20:30
Εφές Ανατολού - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μίσιτς under 2,5 λάθη
1.87
BET: 10 units
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
2
1.90
BET: 30 units
Combo
21:00
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 154,5
3.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις