Ο Σμιθ σκοράρει και για τον Έρικσον

ευρωλίγκα

Ευρωλίγκα: Ειδικά παικτών με όριο πόντων για το Άλμπα - Βίλερμπάν, τρίποντα για τον Παπανικολάου και βολές για τον Χεζόνια.

Δεύτερη μέρα της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα με ντέρμπι αλλά και σημαντικές απουσίες.

Ευρωλίγκα: Χαμηλό το όριο των 9,5

Όπως για παράδειγμα, στην Άλμπα που υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο Βερολίνο. Οι γηπεδούχοι, μετά τους ψηλούς Τίμας, Κουμάντζε και Νίκιτς, έχασαν και τον βασικό τους σκόρερ, τον Σουηδό γκαρντ Έρικσον και έτσι το βάρος όλο θα πέσει στον Λο (που όμως είναι περισσότερο οργανωτής) και στον νεοφερμένο Αμερικανό Τζαλίν Σμιθ.

Το line στους πόντους για τον Σμιθ είναι θεωρώ πολύ χαμηλό στους 9,5 πόντους δεδομένης της απουσίας του Έρικσον και νομίζω ότι η επιλογή του over είναι ξεκάθαρη και μάλιστα σε απόδοση 1.95.

Τρίποντα για τον έναν, βολές για τον άλλον

Δεύτερη επιλογή όπως συνήθως μία δυάδα. Με τον Κώστα Παπανικολάου να πετυχαίνει έστω ένα τρίποντο (ξεκίνησε με δύο εναντίον της Μπασκόνια) εναντίον της Ρεάλ στο 1.60 και μαζί θα βάλω τις over 1,5 εκτελεσμένες βολές από τον Μάριο Χεζόνια της Ούνιξ εναντίον της Μονακό στο 1.50, αφού ο Κροάτης είναι παίκτης που αρέσκεται στην επαφή και επιδιώκει να κερδίζει φάουλ σε ατομικές του προσπάθειες.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Δυάδα απόδοσης 2.40
19:00
Ούνιξ – Μονακό
Μάριο Χεζόνια over 1,5 εκτελεσμένες ελεύθερες βολές
1.50
21:00
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης
Κώστας Παπανικολάου over 0,5 εύστοχα τρίποντα
1.60
BET: 20 units
Μονό
21:00
Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν
Τζαλίν Σμιθ over 9,5 πόντοι
1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις