Με Παναθηναϊκό και ειδικά παικτών

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Ταξίδι στα ευρωπαϊκά γήπεδα της Euroleague κάνει ο Νίκος Στυλιαράς με picks από Παναθηναϊκό και ειδικά στοιχήματα παικτών.

Προγνωστικά Euroleague

Καλημέρα σε όλους. Eπαληθεύτηκε η δυάδα του Σαββάτου από τη Basket League και έτσι έκλεισε καλά η περασμένη εβδομάδα. Χτες και προχτές είχαμε την πρώτη αγωνιστική του Basketball Champions League. Δεν ήθελα να ρισκάρω κάποιο μπετ εκεί, μιας και θέλω να παρακολουθήσω και να μάθω λίγο καλύτερα τις ομάδες. Μέρα Euroleague η σημερινή και πάμε να δούμε τα προγνωστικά Euroleague που ξεχώρισα.

Βγάζει αντίδραση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχασε με κάτω τα χέρια από την Μονακό στην 1η αγωνιστική της Euroleague, ενώ την Κυριακή ήταν τραγικός και ηττήθηκε και από τον Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ πως η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει αδικήσει τον εαυτό της μέχρι στιγμής. Βασικός παράγοντας για τις απογοητευτικές εμφανίσεις σε Μονακό και Θεσσαλονίκη ήταν αυτός της έδρας. Το δυνατό σημείο των «πράσινων» την φετινή σεζόν θα είναι η έδρα τους.

Όταν αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ αυτομάτως θα αυξάνονται οι πιθανότητες τους να πάρουν θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε με νίκη την Euroleague, όμως η εικόνα της δεν ήταν καθόλου πειστική. Κέρδισε στο τέλος με δύσκολο τρόπο τον ελλιπέστατο και αντικειμενικά αδύναμο Ερυθρό Αστέρα.

Σίγουρα οι Τούρκοι διαθέτουν παίκτες με τεράστια ποιότητα στο ρόστερ τους (Ντε Κολό, Βέσελι), ωστόσο δεν δείχνουν να έχουν «δέσει» ακόμα σαν ομάδα. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένος και θα παλέψει το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Επιλογή μου το +4,5 χάντικαπ πόντων υπέρ του Παναθηναϊκού.

Παίρνει αρκετό χρόνο ο Μίτροβιτς

Στις 21:05 η Μακάμπι υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο Ισραήλ. Οι Σέρβοι ταλαιπωρούνται από αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ιδίως στις θέσεις των ψηλών. Αυτό ευνοεί τον -ύψους 2.06- Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος αγωνίζεται περισσότερο από όσο θα αγωνιζόταν κανονικά αν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πλήρεις.

Το line του 26χρονου είναι μόλις στους 4,5 πόντους, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ματς κόντρα στην Φενέρ αγωνίστηκε 25 λεπτά (4 πόντοι με 2/6 δίποντα και 0/1 βολή). Να σημειωθεί πως τη Δευτέρα για την Αδριατική Λίγκα ο Μίτροβιτς σκόραρε 19 πόντους κόντρα στην Μπούντουσνοστ! Επιλογή μου το over 4,5 πόντων του.

Λανθασμένο line στις ασίστ του Μπάρον

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Ζενίτ. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προέρχεται από το διπλό στην έδρα της Ούνικς Καζάν. Εκ των πρωταγωνιστών της Ζενίτ ήταν ο «μπομπέρ» Μπίλι Μπάρον, ο οποίος σκόραρε 17 πόντους πετυχαίνοντας σπουδαία καλάθια στο 4ο δεκάλεπτο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μπάρον δεν μοίρασε καμία ασίστ. Άλλωστε είναι παίκτης-σκόρερ που πρωτίστως σκέφτεται να σκοράρει και μετέπειτα να πασάρει. Το line του στις ασίστ βρίσκεται στο 2,5 και είναι υπερβολικό για τον Αμερικανό. Πάμε με το under 2,5 λοιπόν.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
1 (+4,5)
1.95
BET: 15 units
Δυάδα παικτών απόδοσης 3.49
20:00
Ζαλγκίρις - Ζενίτ
Μπάρον under 2,5 ασίστ
1.87
21:05
Μακάμπι - Ερυθρός Αστέρας
Μίτροβιτς over 4,5 πόντοι
1.87
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις