Volley League (Γ): Δυνατό πρωτάθλημα…

Volley League (Γ): Δυνατό πρωτάθλημα...

Τη Volley League (Γ), αναλύει ο Master Bet Chef. Προτάσεις για μακροχρόνια προγνωστικά, στο πιο αναμενόμενο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Αγαπητοί φίλοι, η φετινή Volley League Γυναικών που ξεκινά το Σάββατο 9/10, είναι η πιο πολύ αναμενόμενη των τελευταίων χρόνων. Οι καλές Ελληνίδες που είχαν φύγει στο εξωτερικό, επέστρεψαν, ενώ οι ομάδες επένδυσαν και σε κάποιες εξαιρετικές ξένες αθλήτριες. Ο Ολυμπιακός παραμένει το 1ο φαβορί, καθώς έχει δημιουργήσει έναν δυνατό κορμό από αθλήτριες Ευρωπαϊκού διαμετρήματος. Φέτος όμως φαίνεται να κινδυνεύει στα προγνωστικά, καθώς ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι ομάδες ικανές ακόμα και για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Παναθηναϊκός με τις πολύ δυναμικές Εύα Χαντάβα και Πένυ Καραγκούνη, θα είναι σίγουρα καλύτερος από πέρυσι. Δεν ξέρω όμως αν αυτό φτάνει γιατί ο συναγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Ο ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή έκανε την προσθήκη με τις δύο Κορεάτισσες και ανεβαίνει επίπεδο. Ειδικά η Λι Ντα-Γέονγκ,  συγκαταλέγεται μέσα στις 200 καλύτερες παίκτριες, άλλα και στις 1000 αθλήτριες παγκοσμίως.

Προγνωστικά: Επιστρέφει δυναμικά η ΑΕΚ της καρδιάς.

Εκεί όμως που φαίνεται να έγινε πολύ δουλειά το καλοκαίρι, είναι στην ΑΕΚ. Ο κ. Αρσενιάδης είναι από τους καλούς προπονητές στον Ελλαδικό χώρο και έχει δώσει επανειλημμένος τα διαπιστευτήρια του.

Είδα από κοντά την ΑΕΚ απέναντι στον Άρη σε πρόσφατο φιλικό. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση και τον ρυθμό της ομάδας. Περιμένω αυτόν τον φοβερό ρυθμό και στο πρωτάθλημα, όπου η Ένωση θα κάνει καλή αρχή. Βεργίδου, Κοσμά, Καββαδία και οι υπόλοιπες καλές παίκτριες, έφτιαξαν έναν δεμένο ελληνικό κορμό και συνεργάζονται άψογα. Mπράουν και Τερέλ, ανεβάζουν επίπεδο αθλητικά την ομάδα. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ της καρδιάς στα προγνωστικά, άλλα πιστεύω πως θα παλέψει για την είσοδο της στους τελικούς, μέχρι τέλους…

Mακροχρόνιο Volley Leaugue (Γ)
H2H ΑΟ Θήρας - ΑΕΚ
ΑΕΚ
1.87
BET: 20 units
Mακροχρόνιο Volley Leaugue (Γ)
H2H Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
ΑΕΚ
2.80
BET: 8 units
Mακροχρόνιο Volley Leaugue (Γ)
Νικητής χωρίς Ολυμπιακό
ΑΕΚ
5.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις