Preview Ιταλία – Ισπανία

Preview Ιταλία – Ισπανία

Ιταλία και Ισπανία ανταμώνουν ξανά τρεις μήνες μετά τον ημιτελικό του Euro 2020. Έπαθλο είναι η συμμετοχή στον τελικό του Nations League.

Τρεις μήνες μετά τον ημιτελικό για το Euro 2020 στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, Ιταλία και Ισπανία τίθενται ξανά αντιμέτωπες, αυτή την φορά για την τελική φάση του Nations League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου, παρουσία περίπου 40.000 θεατών.

Να συνεχίσει το ρεκόρ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης «σκουάντρα ατζούρα», συνέχισε το αήττητο σερί της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τις ισοπαλίες με Βουλγαρία και Ελβετία, ακολούθησε το ξέσπασμα με 5-0 επί της Λιθουανίας. Τα ματς χωρίς ήττα έχουν φτάσει πλέον τα 37, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ο Μαντσίνι εμπιστεύεται το ρόστερ που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει ορισμένους τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, εκτός κλήσεων έμειναν οι Τολόι, Πεσίνα, Ιμόμπιλε και Μπελότι. Προκύπτει πρόβλημα λοιπόν, στην θέση του φορ, όπου λογικά θα κληθεί να περάσει ο Κιέζα.

Αναλυτικά το ρόστερ: Ντοναρούμα, Μερέτ, Σιρίγκου, Ντι Λορέντζο, Κιελίνι, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Μπαστόνι, Ατσέρμπι, Παλμιέρι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Βεράτι, Λοκατέλι, Ντιμάρκο, Μπεράρντι, Κιέζα, Ινσίνιε, Μπερναρντέσκι, Ρασπαντόρι, Κεν.

Πολλές οι απουσίες για τον Λουίς Ενρίκε

Απ’ την άλλη, οι «φούριας ρόχας» έρχονται από μια μάλλον καλή παρουσία στο Euro 2020, όπου τα προγνωστικά την ήθελαν να μην προχωράει τόσο μακριά. Παρ’ όλα αυτά η γκρίνια και η κριτική δεν έχει κοπάσει γύρω απ’ το πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε. Ακολούθησαν για τα προκριματικά του Μουντιάλ οι νίκες επί των Γεωργίας και Κοσόβου, ενώ ηττήθηκε στην Στοκχόλμη από την Σουηδία. Αρκετές οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο «Λούτσο». Τραυαμτίες οι Άλμπα, Γκαγιά, Σολέρ, Πέδρι, Γιορέντε, Μοράτα και Μορένο. Για ακόμη μια φορά, δεν υπάρχει κανένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στις κλήσεις του 51χρονου τεχνικού.

Αναλυτικά το ρόστερ: Ντε Χέα, Σιμόν, Σάντσεθ, Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Γκαρθία, Μαρτίνεθ, Λαπόρτ, Τόρες, Πόρο, Ρεγκιλόν, Μπουσκέτς, Γκάβι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Φορνάλς, Ρόδρι, Κόκε, Μερίνο, Οϊαρθάμπαλ, Πίνο, Τόρες, Σαράμπια, Χιλ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Οι αποδόσεις

Όσον αφορά τα σετ αποδόσεων, αυτά «παίζουν» με τους γηπεδούχους φαβορί στο 2.25, με την ισοπαλία και το διπλό να προσφέρονται αμφότερα στο 3.25.

Φυσικά, φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Nations League οι Ιταλοί στο 1.65, ενώ οι Ισπανοί βρίσκονται στο 2.27.

Περνώντας στις αγορές των γκολ, οι εταιρείες δεν περιμένουν πολλά τέρματα, με το under 2,5 να βρίσκεται στο 1.60 και το over 2,5 στο 2.35. Πιο ισορροπημένες είναι οι τιμές στο goal/no goal, με το σετ να «παίζει» στο 2.02/1.75 αντίστοιχα.

  • Πρόκειται για την πρώτη παρουσία αμφότερων σε τελική φάση Nations League.
  • Πέναλτι και παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο.
  • Μοιρασμένη η μεταξύ του παράδοση, σε 34 ματς, 12 νίκες μετράνε οι Ισπανοί, 12 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ οι Ιταλοί έφυγαν νικητές σε 10 περιπτώσεις.
  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις