Ώρα ημιτελικών και εκπλήξεων

Ώρα ημιτελικών και εκπλήξεων

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Σήμερα διεξάγονται οι ημιτελικοί στο τουρνουά της Σόφιας με δύο αμφίρροπα παιχνίδια. Θα ασχοληθούμε επίσης και το ταμπλό των διπλών με μία επιλογή που ξεχωρίζει. Προβλέψεις ATP Σόφια, με την προσοχή μας να επικεντρώνεται κυρίως στον έναν ημιτελικό.

Χιρόν – Μονφίς

Εξαιρετικό τουρνουά πραγματοποιεί μέχρι στιγμής ο Χιρόν. Ο Αμερικανός έχει πετύχει τρεις νίκες απέναντι σε αθλητές με υψηλότερη κατάταξη από εκείνον. Σερβίρει εξαιρετικά έχοντας δεχθεί μόλις 2 μπρέικ σε 15 προσπάθειες των αντιπάλων του. Χθες επιβλήθηκε με σχετική ευκολία του Τζον Μίλμαν 2-0 (6-4,6-2) σε 65 λεπτά.

Ακόμα πιο εύκολο έργο είχε ο Μονφίς. Ο Γάλλος έμεινε στο κορτ για μόλις 49 λεπτά επικρατώντας με σχετική άνεση του Μάγκερ (2-0). Το νούμερο 2 του ταμπλό κυνηγάει να κάνει ένα μοναδικό ρεκόρ στα χρονικά του αθλήματος. Εάν καταφέρει να προκριθεί στον τελικό ο Μονφίς θα διεκδικήσει το πρώτο του τίτλο για φέτος. Αυτό θα σημαίνει πως για 16η συνεχόμενη χρονιά θα έχει φτάσει στον τελικό ενός τουρνουά.

Προβλέψεις ATP Σόφια, με ξεκάθαρο φαβορί τον Γκαέλ Μονφίς αλλά σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Θεωρώ ότι ο Χιρόν θα κοντράρει τον αντίπαλό του και θα κυνηγήσει τις πιθανότητές του. Αμφότεροι οι αθλητές σερβίρουν εξαιρετικά, οπότε περιμένω να έχουμε κλειστά σετ. Καλή επιλογή θα ήταν επίσης το «over 0,5 τάι μπρέικ».

Ξεκίνημα με διπλά

Το πρόγραμμα θα ανοίξει με τους ημιτελικούς στο ταμπλό των διπλών. Πρώτο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στους Τζέμπαβι/Μίντελκουπ εναντίον των Ο’Μάρα/Σκούπσκι. Οι πρώτοι μετράνε 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια. Προέρχονται από τον χαμένο τελικό στο τουρνουά της Αυστρίας παίζοντας εξαιρετικά. Ακόμα δεν έχουν χάσει σετ ενώ έχουν δεχθεί μόλις 1 μπρέικ. Το δίδυμο Ο’Μάρα και Σκούπσκι έχουν πετύχει δύο νίκες, αμφότερες στο Super Tie Break.

Αξίζει να αναφέρω εδώ πως οι κανόνες στο τουρνουά των διπλών διαφέρουν. Σε περίπτωση που μετά το δεύτερο σετ το σκορ είναι 1-1 διεξάγεται ένα super tie break. Νικητής είναι αυτός που θα φτάσει πρώτος τους 10 πόντους έχοντας τουλάχιστον 2 πόντους διαφορά. Προβλέψεις ATP Σόφια, με στήριξη στους τυπικά γηπεδούχους. Τζέμπαβι και Μίντελκουπ έχουν περισσότερα παιχνίδια φέτος και μοιάζουν πιο έτοιμοι να βρεθούν στον τελικό.

Μονό
12:00
Τζέμπαβι/Μίντελκουπ - Ο'Μάρα/Σκούπσκι
1
2.00
BET: 10 units
Μονό
16:00
Χιρόν - Μονφίς
Over 22,5
1.95
BET: 15 units
Combo
16:00
Χιρόν - Μονφίς
2 & over 21,5
2.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις