Βούλγαροι – Νορβηγοί σημειώσατε… γκολ

προγνωστικά

Ελκυστικό το 3.05

Δεν μας ήθελε την Τρίτη, δεν μας ήθελε. Αγιαξ και Αλέ χάσανε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, το ένα ποντάρισμα χρεώθηκε μονάδα και ο Αλέ δεν σκόραρε δεύτερο τέρμα. Προχωράμε σήμερα Πέμπτη με προγνωστικά στοιχήματος στην αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Μπόντο Γκλιμτ.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν εφέτος την ευρωπαϊκή διάκριση, ώστε να φανούν στην Ευρώπη και να αυξήσουν το πρεστίζ τους. Παιχνίδι τελικός κόντρα στους Νορβηγούς, εάν θέλουν να προκριθούν. Εχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, έχοντας επικρατήσει στο αιώνιο ντέρμπι της Λέφσκι Σόφιας 2-1, τρίποντο που την έφερε στο -2 από την κορυφή. Αήττητη απέναντι σε ομάδες από τη Νορβηγία, μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα στη Μόλντε και μία νίκη εναντίον της Βίκινγκ.

Η Μπόντο Γκλιμτ μετράει 9 over 2,5 στις τελευταίες εννιά ευρωπαϊκές εξορμήσεις της, εκ των οποίων οι 8 έληξαν και με goal/goal. Προέρχεται από το εντός έδρας 1-0 επί της Βαλερένγκα, αυξάνοντας την διαφορά της από την 2η θέση στους τρεις βαθμούς. Θα αντιμετωπίσει πρώτη φορά στην ιστορία της στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ομάδα από τη Βουλγαρία.

Μικρές οι διαφορές μεταξύ των ρόστερ των δύο συλλόγων. Αμφότερες πολύ ποιοτικές, ειδικότερα από τη μέση και μπροστά, όπου βρίσκουν γκολ με ευκολία. Στα δικά μου μάτια, η ομάδα της Νορβηγίας είναι ανώτερη, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ψυχολογία, καθώς και τη δύναμη της έδρας.

Με βάση τις ικανότητές τους θα κρατήσω το goal/goal με over 3,5 σε απόδοση 3.05. Αν μη τι άλλο ρίσκο, αλλά σας έχω συνηθίσει σε κάτι τέτοια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:45
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Μπόντο Γκλιμτ
Goal/goal & over 3,5
3.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις