Πρεμιέρα Euroleague με αξία

Πρεμιέρα Euroleague με αξία

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε ξανά στην γερμανική BBL και στην πρεμιέρα της Euroleague.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπραουνσβάιγκ – Μιτελντόιτσερ

Δεύτερη αγωνιστική στη ΒΒL με την Μπραουνσβάιγκ (1-0) να αντιμετωπίζει την Μιτελντόιτσερ (0-1). Η Μιτελντόιτσερ έσωσε την κατηγορία με τις νίκες που έκανε στην αρχή της σεζόν. Άλλαξε προπονητή ,καθώς ήρθε ο Σέρβος Ίγκορ Βόγιοβιτς. Έχασε τους καλύτερούς της παίκτες Μιχαλάκ και Τούρουντιτς. Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από τη νεοφώτιστη Χάιντελμπεργκ με 74-85. Πάλεψε ο Πολωνός Γιακούμπ Γκάρμπατζ με 15 πόντους. Το ρόστερ αποτελείται από ρολίστες και αν δεν ενισχυθεί ίσως κινδυνεύσει ακόμα και με υποβιβασμό.

Από την άλλη, η Μπραουνσβάιγκ έκανε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ και δείχνει να είναι καλύτερη από πέρισυ. Κέρδισε μέσα στη Φρανκφούρτη τους Σκαϊλάινερς με 89-76. Είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Κορυφαίος ο γκαρντ Πέτερκα με 18 πόντους.

Εκτίμηση: Καθαρό φαβορί στην αναμέτρηση η Μπράουνσβάιγκ. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων και το συνολικό over 159,5 πόντων αγώνα σε απόδοση διπλασιασμού.

Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Επιτέλους ξεκινάει η Euroleague. Η Αρμάνι αντιμετωπίζει την Τσσκα Μόσχας. Οι Ιταλοί ενισχύθηκαν με τον Νικολό Μέλι και τον Ντίνο Μήτογλου. Δεν είχε ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά καθώς έχασε για πέμπτη συνεχόμενη φορά από την Βίρτους στην διοργάνωση του ιταλικού Super Cup.

Από την άλλη, η Τσσκα εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη καθώς απέκτησε τον Αλεξέι Σβεντ. Αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια ο Αλεξέι Βοροντσέβιτς και ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος ήταν.. βαρίδι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Εκτίμηση: Τα πράγματα είναι λίγο πολύ απλά. Η πλήρης Τσσκα είναι για μεγάλα πράγματα και τι το καλύτερο απ’ το να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα μπει η νίκη των Ρώσων.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές

Από νωρίς στα μεγάλα παιχνίδια η φετινή Eueoleague με την Ρεάλ να αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές. Πολλές αλλαγές στο ρόστερ της “βασίλισσας” καθώς αποχώρησε ο Λαπροβίτολα για την Μπαρτσελόνα. Το αντίθετο δρομολόγιο έκαναν οι Χάνγκα και Ερτέλ. Ακόμη απέκτησε τον Γουίλιαμς-Γκος και τον εξαιρετικό πέρισυ Γιαμπουσέλι.

Από την άλλη, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές κράτησε όλο το κορμό της εκτός από τον Τούρκο σέντερ Σανλί που μετακόμισε στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Αποκτήθηκε στη θέση του ο ταλαντούχος Πετρούσεφ.

Εκτίμηση: Η Ρεάλ έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά φέτος καθώς κατέκτησε το Σούπερ καπ. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο Πάμπλο Λάσο θα δώσει έμφαση στην άμυνα. Από την άλλη, η Εφές δεν έχει ξεκινήσει καλά και παραδοσιακά τα πατήματά της τα βρίσκει κατά τον Δεκέμβρη. Με αυτά σαν δεδομένα θα πάμε με την καθαρή νίκη της Ρεάλ.

Μονακό – Παναθηναϊκός

Ξεκίνημα στην Euroleague με την Μονακό να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Η Μονακό κατέκτησε το Eurocup. Στο ρόστερ της θα βρείτε παίκτες όπως ο Μάικ Τζέημς, ο Τόνι Τζεκιρί και ο εξαιρετικός φόργουορντ Μοτιεγιούνας.

Από την άλλη, ο “εξάστερος” άλλαξε όλους τους ξένους πλην του Κουβανού Σαντ-Ρος και του ιδιαίτερα εύθραυστου Νέντοβιτς. Άλλαξε προπονητή και απέκτησε τον Δημήτρη Πρίφτη. Στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες όπως ο Οκάρο Γουάιτ , ο Φλόιντ και ο Τζέρεμι Έβανς. Αντικειμενικός στόχος του είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Εκτίμηση: Οι αποδόσεις του διπλού είναι ιδιαίτερα υψηλές καθώς η Μονακό δεν διαθέτει σαν οργανισμός ιδιαίτερη εμπειρία. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με το διπλό του Παναθηναϊκού και στο over 11,5 πόντων του Μοτιεγιούνας, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στην άμυνα στη θέση 4, κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Combo
20:00
Μπραουνσβάιγκ - Μιτελντόιτσερ
1 & over 159,5
1.97
BET: 20 units
Μονό
20:00
Μονακό - Παναθηναϊκός
2 (+4)
2.05
BET: 5 units
Μονό
20:00
Μονακό - Παναθηναϊκός
Μοτεγιούνας over 11,5 πόντους
1.87
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2,80
21:30
Μιλάνο - ΤΣΣΚΑ
2
1.53
21:45
Ρεάλ - Εφές
1
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις