Να το τελειώσουν από νωρίς!

Να το τελειώσουν από νωρίς!

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, ρεπό τις τελευταίες μέρες αφήσαμε το Champions League να περάσει και μάλλον καλά κάναμε αφού αρκετά αποτελέσματα «σπάσανε». Για σήμερα έχουμε προγνωστικά σε Conference και Europa League, αλλά δεν θα ανακατευτώ με τις ομάδες μας (Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) γιατί δεν τις θεωρώ ομάδες εμπιστοσύνης ακόμα. Άρα πάμε να δούμε τα σημερινά μας ματς.

Προγνωστικά Europa League: Νίκησε το ντέρμπι της Ρώμης

Η Λάτσιο βγήκε νικήτρια από το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης», καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή στο κατάμεστο «Ολίμπικο» με 3-2 κόντρα στη Ρόμα. Προηγήθηκαν νωρίς και πήραν προβάδισμα 2 τερμάτων μόλις στο 20′, άσχετα άμα μειώσανε οι φιλοξενούμενοι ο Φελίπε Άντερσον ξανά πήγε την διαφορά στα 2 γκολ ενώ με πέναλτι σημειώθηκε το τελικό 3-2. Καλή εικόνα για την ομάδα του Σάρι και θα δώσει ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι αφού η νίκη είναι ο μόνος στόχος της. Βρίσκεται στην τελευταία θέση αφού ηττήθηκε στο μοναδικό ματς που έπαιξε κόντρα στην Γαλατάσαραϊ με 1-0 μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ιμπόμπιλε βρίσκεται σε καλή φόρμα αφού βρίσκεται πρώτος στον πίνακα των σκόρερ στην Ιταλία και νομίζω πως ήρθε η ώρα να ανοίξει και λογαριασμό και στο Europa.

Αήττητη μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η ομάδα της Λοκομοτίβ Μόσχας. Μπορεί να έφαγε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ αλλά βρήκε δυνάμεις και ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα. Δεν έπαιξε καλά και δεν άξιζε κάτι θετικό αλλά στο ποδόσφαιρο δεν νικάει πάντα αυτός που παίζει καλύτερα. Σήμερα ταξιδεύει μέσα στο Ολίμπικο για πρώτη φορά στην ιστορία της και θα αναζητήσει κάτι θετικό.

Δεν νομίζω πως μπορεί να κοντράρει η ομάδα της Μόσχας τους Ιταλούς αφού διαθέτουν τρομερή ποιότητα και επιθετικά αλλά και αμυντικά. Περιμένω μεγάλη εμφάνιση από τους γηπεδούχους, και πιστεύω πως θα τελειώσουν από νωρίς το ματς.

Ξεχάσανε το αίσθημα της ήττας

Από τις 4/12/2019 έχει να ηττηθεί εντός έδρας η Παρτιζάν στο πρωτάθλημα και φέτος κάνει μία από τις καλύτερες χρονιές της αφού έχει 9 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ σκοράρει με 3.3 γκολ ανά ματς. Νίκησε μέσα στην Κύπρο με 0-2 την Ανόρθωση σε ένα ισορροπημένο ματς. Είναι ομάδα έδρας ξεκάθαρα και δύσκολα στραβοπατάει εκεί. Υποδέχεται κατώτερο αντίπαλο από την Εσθονία, την Φλόρα Ταλίν.

Η Φλόρα κάνει μετά από χρόνια την έξοδο της στην Ευρώπη αλλά δεν τρομάζει με την παρουσία της. Στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε κόντρα στην Γάνδη και ηττήθηκε με 0-1 μόνο. Στο πρωτάθλημα είναι στην 2η θέση και θα παλέψει στα Play-off αλλά η Λεβάντια έχει αρκετά καλό προβάδισμα. Άπειρη ομάδα, ειδικά από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού οι περισσότεροι παίκτες της έχουν παίξει μόνο στο πρωτάθλημα της Εσθονίας.

Δεν αστειεύεται η φετινή Παρτιζάν, η οποία μπορεί να κάνει και μεγάλες βλέψεις στην νέα διοργάνωση. Δεν θα βρει αντίσταση η ομάδα της Σερβίας, η οποία θα προσπαθήσει από νωρίς να επιβληθεί.

Δυάδα απόδοσης 3.10
19:45
Παρτιζάν - Φλόρα Ταλίν
1 ημιχ. / 1 τελ.
1.72
22:00
Λάτσιο - Λοκομοτίβ Μόσχας
Λάτσιο γκολ πριν το 40΄
1.80
BET: 20 units
Μονό
22:00
Λάτσιο - Λοκομοτίβ Μόσχας
Νίκη Λάτσιο & γκολ Ιμόμπιλε
2.10
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις