Η ώρα της κρίσης στην Serie A

Η ώρα της κρίσης στην Serie A

Επιστροφή στα Ιταλικά προγνωστικά, μετά το χθεσινό ρεπό. Η κατάσταση έχει αρχίσει και γίνεται ζόρικη για προπονητές και παίκτες. Όποιος δεν έχει δείξει τι αξίζει, έως τώρα, δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά του. Οι ομάδες αρχίζουν και σκέφτονται πιθανές αλλαγές, για να βελτιώσουν την θέση τους. «Τρέμουν» αρκετές καρέκλες αυτές τις αγωνιστικές.

Ιταλικά προγνωστικά: Η άμυνα την προδίδει

Η Γιουβέντους κατάφερε για ακόμη μία αγωνιστική να έχει τραγική αμυντική εικόνα. Δέχθηκε δύο γκολ στον αγώνα με την Σπέτσια και μας πλήρωσε το αμφίτερμα. Στο επιθετικό κομμάτι θα δοθεί λογικά η ευκαιρία στον Κουλουσέφσκι και πιστεύω πως θα την «αρπάξει από τα μαλλιά». Ακόμη, μετά από ένα σερί κακών εμφανίσεων, ο Σέζνι θα καθίσει στον πάγκο, με τον Περίν να παίρνει την θέση του. Εάν συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις, τότε τα Ιταλικά προγνωστικά σίγουρα θα την έχουν έξω από την μάχη του τίτλου.

Σημερινή αντίπαλος η Σαμπντόρια. Μία ομάδα που έχει τις μονάδες στην επίθεση, όμως παλεύει ακόμη για να «βρεθεί». Καπούτο και Κουαλιαρέλα δεν έχουν δεθεί ακόμη και ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία τους να αποδείξουν τι αξίζουν. Αμυντικά δεν είναι καλή και αυτό αποδεικνύεται και από τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε από την Νάπολι.

Ιταλικά προγνωστικά: Επιστροφή στις νίκες

Η Σασουόλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μία από τις απογοητεύσεις του φετινού πρωταθλήματος. Τρεις συνεχόμενες ήττες, τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη. Έχει μεγάλη ευκαιρία σήμερα να ξεφύγει από τις κακές εμφανίσεις και να επιστρέψει στις νίκες. Επιθετικά περιμένω να «ξεμπουκώσει» και να μας θυμίσει την περσινή ομάδα με την εξαιρετική επίθεση.

Η Σαλερνιτάνα πήρε τον βαθμό, απέναντι στην Βερόνα, όμως το έργο της φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο. Η άμυνά της είναι τραγική και πιθανότατα θα εξελιχθεί σε «σάκο του μποξ». Ειδικά εκτός έδρας δεν έχει δεχθεί κάτω από τρία τέρματα σε αναμέτρηση. Δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την επίθεση της Σασουόλο. Ενώ θα απουσιάζει ο Ριμπερί.

Μονό
13:30
Γιουβέντους - Σαμπντόρια
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
Μονό
16:00
Σαουούλο - Σαλερνιτάνα
1 (-1)
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις