Σημαιάκι από τη… Δανία!

Σημαιάκι από τη… Δανία!

Οι Ισλανδοί στάθηκαν απλόχεροι προχτές απέναντι στην στήλη. Μπορεί να πέρασε η μια στις δύο επιλογές στα βασικά lines, όμως μας χάρισαν και την επιβεβαίωση του fun bet σε απόδοση 8.00 παρακαλώ!

Σήμερα είχα σκοπό να μην ανεβάσω στήλη, όμως βλέποντας κάποια line άλλαξα γνώμη. Και τα δύο παιχνίδια που εν τέλει επέλεξα προέρχονται από την Δανέζικη Division 1. Ξεκινάμε από το παιχνίδι μεταξύ της Φρεντερίτσια και της Νάεστβεντ. 7,2 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Φρεντερίτσια εντός έδρας, 10,1 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Νάεστβεντ εκτός έδρας, 10,9 μ.ο. τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Η γηπεδούχος χωρίς κάποιον στόχο και η φιλοξενούμενη σχεδόν υποβιβασμένη. Αναμένω ανοιχτό και ελεύθερο παιχνίδι γνώρισμα άλλωστε της συγκεκριμένης κατηγορίας. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Δεύτερο παιχνίδι με την ίδια ώρα διεξαγωγής και από την ίδια κατηγορία, αυτό μεταξύ της Βέντισελ και της Βέιλε. 4,91 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει εντός έδρας η Βέντισελ, 10,45 μ.ο. τα κόρνερ που έχουν συνολικά τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6,4 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Βέιλε εκτός έδρας, 10,9 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Οι γηπεδούχοι πρακτικά αδιάφοροι, οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά πρωταθλητές. Περιμένω και εδώ ανοιχτό και ελεύθερο παιχνίδι. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Για τα δύο αυτά παιχνίδια αφού έχουμε επιλέξει την ασιατική επιλογή, θα πάρω και μια δυάδα κατεβάζοντας το line κατά ένα κόρνερ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής. Η στήλη ασχολείται με σημεία για τα οποία οι ομάδες δεν… ενδιαφέρονται! Οι ομάδες ψάχνουν το αποτέλεσμα, ψάχνουν τα γκολ, αλλά ποτέ δεν θα ακούσεις μια ομάδα να λέει πάμε να πάρουμε κόρνερ!! Αυτό εξηγεί εν μέρη και το κομμάτι της στατιστικής που αναπαράγει η στήλη στις προβλέψεις της, που ίσως για κάποιους να είναι… βαρετό.

Μονό

20:00 Φρεντερίτσια – Νάεστβεντ: Over 10 κόρνερ ΑΗ (1.83)

Μονό

20:00 Βέντισελ – Βέιλε: Over 10 κόρνερ AH (2.00)

Δυάδα (απόδοσης 2.77)

20:00 Φρεντερίτσια – Νάεστβεντ: Over 9,5 κόρνερ (1.61)

20:00 Βέντισελ – Βέιλε: Over 9,5 κόρνερ (1.72)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις