Δύο στηρίγματα και το… 24.00

Δύο στηρίγματα και το… 24.00

Καλημέρα απανταχού. Χθες η στήλη πήγε εξαιρετικά καθώς επιβεβαιώθηκαν σχετικά εύκολα τα δύο σημεία και έτσι είχαμε ένα ωραιότατο 2/2.

Σήμερα θα επιμείνω ιταλικά και στις πετυχημένες μας συνταγές, καθώς είναι γνωστό ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Στο παιχνίδι ΣΠΑΛ – Ουντινέζε αγοράζω το over 8,5 προσπάθειες στην εστία. Αν και είναι δύο ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία και γενικά δύσκολα βγάζουν 3-4 προσπάθειες προς την εστία κατά μέσο όρο η κάθε μία, θεωρώ ότι σήμερα είναι αναγκασμένες να βγουν μπροστά και να ψάξουν το γκολ ώστε να κερδίσουν και να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Το όριο το θεωρώ εξαιρετικά χαμηλό για το Ιταλικό πρωτάθλημα και θα το τιμήσω.

Συνεχίζοντας μεταφερόμαστε στο παιχνίδι Βερόνα- Ίντερ. Και σε αυτό το παιχνίδι εντυπωσιάζομαι από το γεγονός ότι έχει τις συνολικές προσπάθειες στην εστία στο 9,5 και εννοείται πως θα το τιμήσω. Η Ίντερ από μόνη της έχει κατά μέσο όρο πάνω από 5 προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι. Από την άλλη η Βερόνα είναι λίγο πιο αμυντικογενής ομάδα, ωστόσο είναι αδιάφορη και θα παίξει πιο ελεύθερα. Αγοράζω το over 9,5 προσπάθειες στην εστία στο 1.87.

Τέλος, κλείνω με ένα fun bet με το σούπερ τούρκικο ντέρμπι σωτηρίας και αγοράζω το over 1,5 κόκκινη στο 24.00 (!). Είναι ματς ζωής και θανάτου και περιμένω ροντέο με καλό διαιτητή. Εννοείται πως θα αγοράσετε και το over 0,5 κόκκινη κάρτα και το over 5,5 συνολικές κάρτες σε χαμηλότερες αποδόσεις και με μεγαλύτερο ποντάρισμα.

Καλή τύχη.

Μονά και Δυάδα (απόδοσης, 3.50)

20:30 ΣΠΑΛ – Ουντινέζε: Over 8,5 προσπάθειες στην εστία (1.87)

22:45 Βερόνα- Ίντερ: Over 9,5 προσπάθειες στην εστία (1.87)

Fun Bet

18:30 Ρίζεσπορ- Καϊσέρισπορ: Over 1,5 κόκκινες (24.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις