Με κατοχή και σουτ

Με κατοχή και σουτ

Καλησπέρα σε όλους τους Κουβανέζους. 0/2 επιλογές χθες αλλά οι επιλογές άξιζαν και δεν το μετανιώνω. Εξάλλου το ρίσκο ήταν αρκετά μεγάλο. Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο πολύ ειδικά στοιχήματα αλλά και αρκετά πιο safe επιλογές σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Ξεκινάω με το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Θα αγοράσω το under 57,5% κατοχή των γηπεδούχων και εξηγούμαι. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται πολύ να πάρει κατοχή σε όλα τα παιχνίδια διότι τα χαφ του είναι γερασμένα. Επίσης, σήμερα λείπει ο Εσίτι που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦΗ. Συν ότι η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα αγωνίζεται σχεδόν πάντα με δύο χαφ και ειδικά εντός έδρας. Ούτε στο ματς με τον ΟΦΗ μέσα στη Τούμπα όπου έχανε για τα play offs δε πήρε πάνω από 52% κατοχή.

Ο Παναθηναϊκός με τα πιτσιρίκια θα έρθει όσο το δυνατόν να χαλάσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και με τα τρεξίματα και τις αντοχές τους έχουν ελπίδες να περιορίσουν την κατοχή του γηπεδούχου σε κάτω από 57%. Ένα γρήγορο γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» φυσικά και θα βοηθούσε αλλά θεωρώ ακόμα και να μην προηγείται ο γηπεδούχος πως δύσκολα θα φτάσει στα περυσινά του επίπεδα.

Κλείνω με το παιχνίδι ανάμεσα στη Μπολόνια και τη Σασουόλο. Η επιλογή μας εδώ είναι το over 10,5 προσπάθειες στην εστία για τις δύο ομάδες. Για τη Σασουόλο δε χρειάζονται συστάσεις είναι μία ομάδα που σε κάθε παιχνίδι έχει 5+ τελικές. Η Μπολόνια δυσκολεύεται περισσότερο να βρει εστία ωστόσο το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά και ίσως έχει και αρκετά γκολ οπότε αυτός ο παράγοντας βοηθάει να έχουμε πολλά σουτ στην εστία.

Μονό

21:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος: ΠΑΟΚ under 57,5% κατοχή (1.87)

Μονό

22:45 Μπολόνια – Σασουόλο: Over 10,5 προσπάθειες στην εστία (1.87)

ΥΓ. Συντονιστείτε στο γκρουπ στο telegram καθώς η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική και στο live ίσως υπάρχουν ευκαιρίες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις