Ώρα νίκης για τον Ατρόμητο

Ώρα νίκης για τον Ατρόμητο

Καλημέρα σε όλη την παρέα των Κουβανέζων. Η εμβόλιμη αγωνιστική των πρωταθλημάτων φτάνει στο τέλος με την περισσότερη δράση να έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο, το κουπόνι της Πέμπτης φιλοξενεί ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, αυτό μεταξύ Βόλου και Ατρόμητου, το οποίο βγάζει σημείο.

Να πληγώσει την.. πρώην

Ένας Βόλος να τον πιεις στο ποτήρι. Μετά την εξαιρετική πρεμιέρα και την νίκη κόντρα στη Λαμία, ακολούθησε ένα άνετο διπλό στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.  Ο Βόλος με τα γκολ των Φερνάντες, Φαν Φιρτ και Μπαρτόλο βρέθηκε να προηγείτο με 3-0 στο 63ο λεπτό. Ακολούθησε ένα τέρμα του Ιωαννίδη στο 65′ διαμορφώνοντας με αυτό το τρόπο το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος με την ήττα τους κόντρα στον Παναιτωλικό ανέτρεψε τις καλές εντυπώσεις που είχε αφήσει μετά την πρεμιέρα. Οι Περιστεριώτες μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκης κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Στρούγκη στο 44′ για να έρθει η απάντηση από τον Βέργο στο 72′. Ωστόσο, στο 90ο λεπτό ο Γκεστέντε διπλασίασε τα τέρματα του Παναιτωλικού χαρίζοντας με αυτό το τρόπο την πρώτη νίκη στην ομάδα του Αναστασίου.

Επιστροφή Άνχελ Λόπεθ στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου τον μάθαμε και μας παρουσιάστηκε. Ο Βόλος με τον 32χρονο Γκογέρμο Αμπασκάλ έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα, παίζοντας όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο, ωστόσο παρουσιάζει κάποια αστάθεια στην άμυνα. Ο Ατρόμητος από την μεριά του δείχνει να μην έχει βρει ακόμα τη χημεία που θέλει με τον Ισπανό προπονητή να δέχεται πίεση.

Εκτίμηση: Ο Λόπεθ γνωρίζει τον Βόλο και σίγουρα θα εστιάσει στο να αναδείξει τις αμυντικές δυσλειτουργίες του. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει χώρους για τον Ατρόμητο, ο οποίος έχει ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ με μονάδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2.82.

Μονό
20:30
ΝΠΣ Βόλος - Ατρόμητος
2
2.82
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις