Βλέπει κορυφή η Μπράβο

Βλέπει κορυφή η Μπράβο

Κομάντα μου, την καλημέρα μας. Σας λείψαμε και μας λείψατε αυτές τις μέρες, αλλά μετά τον άσο της Κεσκεμετί που για ένα γκολ δεν μας έδωσε και το over 1,5 που θέλαμε, πήγαμε για σοβαρό ξεμάτιασμα για να μπορέσουμε να κάνουμε δουλίτσα στα προγνωστικά μας. Το στοίχημα είναι μαραθώνιος και για όσους ασχολούνται συστηματικά γνωρίζουν ότι τα fun bets είναι για μία φορά την εβδομάδα και όχι παραπάνω. Εμείς θέλουμε στο τέλος της διαδρομής και της σεζόν το ταμείο να είναι συν για αυτό και πάντα μελετάμε σοβαρά για να σας δίνουμε δυνατά σημεία και να μη μείνουμε από ανάσες στα μισά του δρόμου. Με την μπάλα χαμηλά, λοιπόν, πάμε σήμερα στη Σλοβενία και την Πρβα Λίγκα όπου η Ραντόμλιγιε υποδέχεται την Μπράβο.

Η νεοφώτιστη Ραντόμλιγιε βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας έπειτα από εννέα αγωνιστικές και μόλις πέντε βαθμούς. Βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή κατάσταση έχοντας χάσει και τους πέντε τελευταίους αγώνες με μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό της και δεκατρία παθητικό. Η μόνη νίκη που έχει πετύχει τελευταία είναι στο πλαίσιο του Κυπέλλου απέναντι στην ΝΚ Κρκα, ομάδα Β’ κατηγορίας, που ακόμη κι αυτή την κέρδισε δύσκολα με 2-1. Τα ματς που ακολουθούν είναι για την ίδια ζωής και θανάτου καθώς η τελευταία θέση στην οποία και βρίσκεται οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό.

Στον αντίποδα η Μπράβο είναι μια ομάδα με μόλις δεκαπέντε χρόνια ιστορία (ιδρύθηκε το 2006) και είναι σχετικά νέα στην κατηγορία. Αυτό δεν την εμποδίζει όμως από το να βρίσκεται στη δεύτερη θέση κυνηγώντας την πρωτιά. Στους εννέα τελευταίους αγώνες έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα με την άμυνά της να παίζει καθοριστικό ρόλο για τα αποτελέσματα. Έρχεται από τεράστια νίκη μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Κόπερ την Κυριακή που της δίνει αέρα και ψυχολογία για να την φτάσει στους 19 βαθμούς έστω και με έναν αγώνα παραπάνω.

Και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να φυλάξουν τα νώτα τους προκειμένου να μην χάσουν, οπότε περιμένουμε ξυλίκι καλό και για αυτό θα πάμε με το Χ2 under 3,5 γκολ στο 1.83.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Combo
18:00
Ραντόμλιγιε - Μπράβο
X2 & under 3,5
1.83
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις