Για το καλύτερο ξεκίνημα

Για το καλύτερο ξεκίνημα

Καλημέρα σε όλους. Δεν τα πηγαίνουμε καλά εδώ και τρεις μέρες. Η Τενερίφη παραδόθηκε άνευ όρων στην Μπεογράν και το ποντάρισμα του Ντόορνεκαμπ χάθηκε για έναν πόντο. Πάμε σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ με μία δυάδα από ACB.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπαρτσελόνα vs Μούρθια

Πρώτη αγωνιστική στην ACB με την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Μούρθια. Οι Καταλανοί πριν λίγες μέρες έχασαν στον τελικό του Supercopa από την Ρεάλ.

Από την άλλη, η Μούρθια θα κινηθεί πάλι στην μετριότητα, καθώς οι μεταγραφές που έκανε είναι για αυτό το επίπεδο. Έφερε το Μακφάντεν από την Μπούργκος ενώ, στο ρόστερ θα δείτε και τον Αμερικανό Γουέμπ που γνωρίσαμε πέρσι στην Λάρισα.

Εκτίμηση: Διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Με εξαίρεση τον Αμπρίνες δεν έχουν αναφερθεί άλλες απουσίες. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ.

Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπούργκος

Η κάτοχος του Supercopa, Ρεάλ αναμετράται με την κάτοχο του BCL Μπούργκος. Για την Ρεάλ τα πράγματα είναι γνωστά. Έκανε αναδόμηση στο ρόστερ και έφερε τους Χάνγκα, Ουίλιαμς Γκος και Γιαμπουσέλε. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Ρούντι.

Από την άλλη, η Μπούργκος «ξήλωσε» το ρόστερ της. Έφυγε και ο πετυχημένος προπονητής Πεναρόγια. Νέος προπονητής ο Κροάτης Ζαν Τάμπακ. Στο ρόστερ θα δείτε παίκτες όπως ο Μπραίμο, ο Ραμπασέδα και ο Κουίλει.

Εκτίμηση: Θα χρειαστεί χρόνο η Μπούργκος για να βρει τα πατήματά της. Η Ρεάλ έδειξε αρκετά καλά στα δύο παιχνίδια του Supercopa. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη με χάντικαπ της Ρεάλ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.03
13:30
Μπαρτσελόνα - Μούρθια
1 (-7,5)
1.40
19:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπούργκος
1 (-7,5)
1.45
BET: 40 units
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 3.29
13:30
Μπαρτσελόνα - Μούρθια
1 (-11,5)
1.72
19:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπούργκος
1 (-11,5)
1.91
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις