Ένα φαβορί και δύο ταλαίπωροι

Προγνωστικά: Ένα φαβορί και δύο ταλαίπωροι #Roume

Εδώ είμαστε, λοιπόν. Ένα σερί είχαμε και μας το κατέστρεψε αυτό η βραδιά αστεριών. Λίγο το ότι η Μίλαν από το πουθενά το γύρισε στο «Άνφιλντ», λίγο το ότι η Παρί Σεν Ζερμέν «κοιμήθηκε» στο Βέλγιο, φύγαμε και εμείς στον κουβά. Πέσαμε και στο Tipster’s League, αλλά δεν πτοούμαστε. Τα προγνωστικά συνεχίζονται ακάθεκτα, και σήμερα Σάββατο, το κουπόνι είναι και πολύ ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας, οι οποίες έρχονται από τη μάνα του αθλήματος, Αγγλία.

Το φαβορί βρίσκει ρυθμό

Έναρξη από το γήπεδο που ανέφερα στο πρόλογο, το «Άνφιλντ», όπου η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Οι κόκκινοι συνήλθαν από το σοκ των δύο γκολ της Μίλαν και δίκαια πήραν το παιχνίδι με 3-2, κάνοντας το 2/2 μετά τις εθνικές, αφού πήραν και παλικαρίσιο διπλό μέσα στη Λιντς με 0-3. Είναι αδιαμφισβήτητα σε εξαιρετική φόρμα και θέλουν να συνεχίσουν έτσι απέναντι στους «Αετούς». Οι τελευταίοι έρχονται από τεράστια νίκη επί της Τότεναμ με 3-0, η οποία όμως οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στην άδικη δεύτερη κίτρινη του Τανγκανγκά, αφού και τα τρία γκολ μπήκαν μετά το 75′ και την αποβολή του Άγγλου στόπερ.

Εκτίμηση: Το ματς δεν είναι εύκολο για την Λίβερπουλ. Η Πάλας θα έρθει με αυτοπεποίθηση να παίξει ελεύθερα σε ένα ματς στο οποίο τα προγνωστικά δεν είναι μαζί της. Όμως και οι κόκκινοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και φτιάχνουν φάσεις με το τσουβάλι. Στο τελευταίο θα βασιστούμε και θα παίξουμε την γηπεδούχο να κερδίσει από το ημίχρονο σε απόδοση 1.70.

Ο κακός και ο χειρότερος

Αφού μιλήσαμε για μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, ήρθε η ώρα να πάμε και στο «Κάροου Ρόουντ», σε δύο από τις χειρότερες. Νόριτς και Γουότφορντ ανέβηκαν φέτος στη Premier League και η εικόνα τους δεν είναι καλή. Ειδικά οι γηπεδούχοι δεν έχουν ούτε βαθμό σε 4 παιχνίδια και πάνε πρόσω ολοταχώς για να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και να υποβιβασθούν ακόμη μία φορά. Οι «Σφήκες», από την άλλη, έχουν μια λίγο πιο τίμια εικόνα, με 1 νίκη και 3 ήττες, οι οποίες όμως θα μπορούσαν και να μην είχαν έρθει.

Εκτίμηση: Ο λόγος που βρίσκονται τόσο χαμηλά αυτές οι ομάδες είναι τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη πίσω και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να δούμε ψηλό σκορ. Εμείς θα πάμε λίγο πιο ταπεινά στην επιλογή του goal/goal σε απόδοση 1.85, όμως, θα στήριζα κάποιον που θα πόνταρε στα πολλά γκολ.

Μονό
17:00
Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας
1 ημίχ. / 1 τελ.
1.70
BET: 10 units
Μονό
17:00
Νόριτς - Γουότφορντ
Goal/goal
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις