Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες!

Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Αυτήν την εβδομάδα όπως είπαμε λόγω και απουσίας των μεγαλύτερων τουρνουά της ATP κοιτάζουμε επιλογές από τα Challenger τουρνουά. Μετά το US OPEN θα μεταφερθούμε λοιπόν στην Αμερικάνικη ήπειρο ξανά και στο Challenger τουρνουά του Κάρι στην Βόρεια Καρολίνα.

Από αυτό το τουρνουά επέλεξα τον αγώνα μεταξύ του Αμερικανού Μίτσελ Κρούγκερ νο182 στον κόσμο και του Αυστραλού Μαξ Πουρσέλ που βρίσκεται στο νο200.

Ο Αμερικάνος Κρούγκερ είναι ο πιο πρόσφατος νικητής του συγκεκριμένου τουρνουά, που διεξάγεται σε outdoor γήπεδα σκληρής επιφάνειας, το οποίο και κατέκτησε τον Ιούλιο. Προσφέρται ως ελαφρύ αουτσάιντερ παρότι στο τελευταίο μεταξύ τους αγώνα επικράτησε ο Κρούγκερ (2-1, Αύγουστος, πάλι σε σκληρή επιφάνεια).

Ο Αυστραλός Πουρσέλ από την άλλη λογίζεται ως φαβορί κυρίως γιατί κάνει καλή χρονιά σε σχέση με τις προηγούμενες του (16-11 σε όλες τις επιφάνειες φέτος) με κάποιες καλές νίκες επί καλύτερων θεωρητικά αντιπάλων. Είναι πετυχημένος παίκτης διπλών (νο33 στον κόσμο) με αρκετούς τίτλους αλλά δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο στα μονά έως τώρα.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν την καλή παράδοση του Κρούγκερ σε αυτό το τουρνουά, το ότι παίζει εντός έδρας αλλά και το γεγονός ότι κέρδισε τον Πουρσέλ στην πιο πρόσφατη μονομαχία τους θα τον επιλέξω ως νικητή σε τιμές σχεδόν διπλασιασμού στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Μακάρι να αποδειχτεί, σαν άλλος Φρέντι Κρούγκερ, ένας εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες του Πουρσέλ….

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Μονό
17:00
Μίτσελ Κρούιγκερ - Μαξ Πουρσέλ
1
1.98
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις