Ο διάδοχος στα πέναλτι

Ο διάδοχος στα πέναλτι

Προγνωστικά Champions League: Ο διάδοχος στα πέναλτι 

Πρεμιέρα στο Champions League, με δύο προγνωστικά να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον κάτοικος… Παρισίων, η Μπαρτσελόνα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ και να μάθει να παίζει χωρίς τον εμβληματικό Αργεντίνο, που για 16 χρόνια ήταν η «σαρξ εκ της σαρκός» του καταλανικού συλλόγου. Και μια συζήτηση που δεν έχει γίνει, είναι αυτή της διαδοχής του Αργεντίνου στις εκτελέσεις πέναλτι.

Κοινώς, όταν η Μπαρτσελόνα κερδίσει πέναλτι, ποιος θα το εκτελέσει; Προσωπικά πιστεύω πως όταν συμβεί αυτό, ο Μέσι θα είναι αυτός που θα πάρει την ευθύνη, αλλά πλέον λίγο δύσκολο θα είναι να «πεταχτεί» από το Παρίσι και να αναλάβει το καθήκον.

Ετσι, όπως μου λέει κι ένας φίλος από τη Βαρκελώνη, ο διάδοχος του Μέσι στις εκτελέσεις πέναλτι της Μπαρτσελόνα θα είναι ο Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός, που ούτως ή άλλως είχε τα πέναλτι στη Λυών και φυσικά στην εθνική του ομάδα, έχει την προσωπικότητα να πάρει την ευθύνη. Και δεν έχει ξεκινήσει άσχημα τη χρονιά, με 2 γκολ σε 3 ματς για την Μπαρτσελόνα. Το να σκοράρει anytime πληρώνει ως και 2.70, στην αποψινή σούπερ μάχη με την Μπάγερν Μονάχου στο «Καμπ Νου». Επιλογή που μπαίνει άνετα στα προγνωστικά Champions League.

Ο Χεράρδ Μορένο στην αναζήτηση του γκολ

Ο Χεράρδ Μορένο (προσοχή μην τον μπερδέψουμε με τον Αλμπέρτο Μορένο), έκανε σούπερ χρονιά πέρυσι για τη Βιγιαρεάλ, πετυχαίνοντας 23 γκολ σε 33 ματς στη La Liga, ενώ και στην Ευρώπη ήταν καθοριστικός για την ομάδα του στο να κατακτήσει το Europa League, με 7 γκολ σε 12 συμμετοχές. Φέτος ο διεθνής Ισπανός δεν έχει μπει πολύ.. ζεστός στη σεζόν, σκοράροντας μεν στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Τσέλσι, ωστόσο στο πρωτάθλημα έχει μείνει μακριά από το γκολ, σε τρία παιχνίδια.

Είναι όμως παίκτης που έχει το γκολ στο αίμα του και όπως και ο Ντεπάι που αναφέραμε πιο πάνω, έχει πάρει επ’ ώμου τις εκτελέσεις πέναλτι του «κίτρινου υποβρυχίου». Η άμυνα της Αταλάντα δεν είναι και από τις πλέον αξιόπιστες και παρουσιάζει αφέλεια, ο Χεράρδ Μορένο μπορεί να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, το μάξιμουμ 2.50 μπορεί να μπει στα προγνωστικά Champions League.

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου
Γκολ Ντεπάι
2.70
BET: 5 units
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Αταλάντα
Γκολ Μορένο
2.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις