Προγνωστικά βόλεϊ, φάουλ και καρτών!

προγνωστικά βόλεϊ

Καλησπέρα σας. Το ΣΚ κύλησε εξαιρετικά για τη στήλη, καθώς κάναμε το απόλυτο. Σήμερα, συνεχίζουμε με προγνωστικά βόλεϊ αλλά και προγνωστικά σε φάουλ και κάρτες.

Προγνωστικά βόλεϊ: Θα κοντράρουν οι Ολλανδοί!

Στο Eurovolley, οι Ολλανδοί πραγματοποιούν μια καλή πορεία, αν και όχι τόσο άνετα αφού στο προηγούμενο ματς έχασαν 2 σετ από τους Πορτογάλους. Από την άλλη, οι Σέρβοι με τα χίλια ζόρια κέρδισαν τους Τούρκους και προκρίθηκαν. Οι Σέρβοι είναι το φαβορί, ωστόσο οι, τυπικά, γηπεδούχοι Ολλανδοί είναι ικανοί να πάρουν τουλάχιστον 1 σετ. Over 176,5 πόντοι εδώ στα προγνωστικά βόλεϊ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Με τα φάουλ στο Champions League!

Mέρα Champions League η σημερινή και δεν θα σας άφηνα χωρίς τα αγαπημένα φάουλ της στήλης. Γιουνγκ Μπόις, λοιπόν, εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύω πως θα έχουν εύκολο απόγευμα οι Άγγλοι και θα κερδίσουν άνετα. Από την άλλη, η Γιουνγκ Μπόις θα περιμένει πίσω από την μπάλα. Διαιτητής, ο Γάλλος Λετεξιέρ με περίπου 25 φάουλ μέσο όρο. Under 24,5 φάουλ, καθώς μου φαίνεται ψηλό όριο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Κάρτες στην Ισπανία

Στην Ισπανία κοντράρονται η Βιγιαρεάλ με την Αταλάντα. Θεωρητικά είναι οι δύο ομάδες που θα παλέψουν για τη 2η θέση. Διαιτητής ο Τουρπέν με αρκετά υψηλό μέσο όρο καρτών στη Γαλλία. Βρίσκω το over 4,5 κάρτες στο 2.25. Το αγοράζω και προβλέπω αρκετές κάρτες στο ντερμπάκι του 6ου ομίλου.

Καλή τύχη.

Μονό
18:30
Ολλανδία - Σερβία
Over 176,5 πόντοι
1.87
BET: 15 units
Μονό
19:45
Γιούνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάινεντ
Under 24,5 φάουλ
1.87
BET: 15 units
Mονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Αταλάντα
Over 4,5 κάρτες
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις