Ψάχνονται στην Βαρκελώνη

Προγνωστικά Τρίτης

Προγνωστικά Τρίτης: Δύσκολα οι Καταλανοί

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Μεσοβδόμαδη δράση στα ευρωπαϊκά, αρχής γενομένης από σήμερα, με τους πρώτους αγώνες της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, στα προγνωστικά Τρίτης. Οχτώ αναμετρήσεις έχει σημερινή ημέρα, εκ των οποίων οι τρεις θα διεξαχθούν σε ισπανικό έδαφος.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Τρίτης από την Βαρκελώνη και την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν. Μόλις 13 μήνες μετά τον διασυρμό της Μπαρτσελόνα από τους Βαυαρούς με 2-8, οι δύο έρχονται ξανά αντιμέτωπες, αυτή την φορά στα πλαίσια των ομίλων του Champions League. Δεν αγωνίστηκαν οι «μπλαουγκράνα» το Σαββατοκύριακο, οπότε θα παραταχθούν ξεκούραστοι στην αποψινή αναμέτρηση. Στην μετά-Μέσι εποχή, είναι σαφές ότι γίνεται μια προσπάθεια αναγέννησης με μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών. Αποχώρισαν αυτοί που δεν υπολογίζονταν, ωστόσο είναι φανερές οι αμυντικές αδυναμίες της ομάδας. Εκτός μάχης οι Φατί, Ντεμπελέ και Αγκουέρο, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπρέθγουειτ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάγερν ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, έχοντας 10 βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, προερχόμενη, μάλιστα, από την εμφατική νίκη με 1-4 κόντρα στην Λειψία. Με το απαραίτητο rotation ξεκουράστηκαν βασικοί παίχτες, όμως η ζημιά έγινε με τον τραυματισμό του Γκνάμπρι, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος, ωστόσο, πιθανότατα θα αγωνιστεί.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Οι μνήμες από τον διασυρμό της 14ης Αυγούστου 2020, είναι ακόμα νωπές. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να πάρουν την εκδίκηση τους αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν. Οι Γερμανοί είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα και θα μπει δυνατά για την νίκη. Επτά ματς μεταξύ τους χωρίς ισοπαλία, με τα πέντε από αυτά να λήγουν με over. Σε τιμές διπλασιασμού βρίσκουμε το διπλό και δεν γίνεται να μην το ποντάρουμε.

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου
2
1.98
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις