Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ – Οι αποδόσεις

Europa League

Ώρα ομίλων για τις ελληνικές ομάδες

Η ώρα για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έφτασε, καθώς αυτή την εβδομάδα εκκινούν το UEFA Champions League, το Europa League, αλλά και το Conference League. Η Ελλάδα έχει εκπροσώπους στη δεύτερη και την τρίτη κατά σειρά διοργάνωση, με τις ομάδες να αγωνίζονται την προσεχή Πέμπτη.

Eupopa League – Ολυμπιακός

Ξεκινώντας από την δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση της UEFA, το Europa League, η Ελλάδα έχει ως εκπρόσωπο τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τη Φενέρμπαχτσε και την Άντβερπ στον όμιλο τους.

Στην πρεμιέρα του θεσμού θα υποδεχθούν τους Βέλγους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την Πέμπτη στις 22:00, σε μία αναμέτρηση όπου οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες τον θεωρούν φαβορί για τη νίκη και κατ’ επέκταση για το τρίποντο.

Πιο συγκεκριμένα, η νίκη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς «προσφέρεται» σε απόδοση 1.72. Στο 3.95 βρίσκεται η ισοπαλία, ενώ η Άντβερπ, η οποία ταξιδεύει στον Πειραιά ως αουτσάιντερ, πλασάρεται σε απόδοση 4.60.

Conference League – ΠΑΟΚ

Δύο ώρες νωρίτερα, αλλά για την τρίτη διοργάνωση της UEFA, ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται στο Γιβραλτάρ απέναντι στην… σταχτοπούτα Λίνκολν, έχοντας φυσικά αρκετά πιο εύκολο έργο από την έτερη εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Βέβαια, οι τίτλοι των φαβορί παραμένουν στα… χαρτιά, με τους «ασπρόμαυρους» να καλούνται να αποδείξουν πως δικαίως είναι το φαβορί. Και μάλιστα πλασάρονται ως ακλόνητο φαβορί, καθώς η απόδοση της νίκης του δικεφάλου του βορρά βρίσκεται σε απόδοση 1.25.

Στο 5.70 η ισοπαλία στην συνάντηση, ενώ η «έκπληξη» των γηπεδούχων βρίσκεται σε απόδοση 13.70, δείγμα της ποιοτικής διαφοράς των δύο συλλόγων.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις