Στοιχηματικές επιλογές πίνοντας… τσάι

Στοιχηματικές επιλογές πίνοντας… τσάι

Επιτέλους, επανέρχεται η αγωνιστική δράση για τα πρωταθλήματα, μετά τους αγώνες για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που έλαβαν χώρα ανά τον κόσμο. Άπαντες οι αστέρες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, επέστρεψαν στη βάση τους, όντες έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη. Οι σημερινές επιλογές μας, έρχονται με αγγλικό αέρα, καθώς το πρωτάθλημα στη «Γηραιά Αλβιόνα» μάς δίνει ευκαιρίες κέρδους.

Γκολ στο ντέρμπι της αγωνιστικής

Δυναμικά επανέρχεται η ενεργός δράση στην Premier League, καθώς το Σάββατο το απόγευμα αναμετρώνται η Λέστερ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πριν λίγα χρόνια, ούτε που θα φανταζόμασταν πως ένα τέτοιο παιχνίδι θα χαρακτηριζόταν ντέρμπι, ωστόσο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις «Αλεπούδες» το 2015 και τη σταθερά, σε υψηλές πτήσεις, πορεία τους, δείχνουν να έχουν εδραιωθεί στο λεγόμενο «Big 6».

Στα αγωνιστικά, η ομάδα τους Μπρέντραν Ρότζερς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει ένα σερί (2-0-1) με 4 γκολ υπέρ, ενώ έχει δεχθεί 5 τέρματα.  Είναι φανερό πως η άμυνα της Λέστερ δεν είναι και στα καλύτερά της με τους Σογιουντσού και Αμάρτεϊ να μη διανύουν φορμαρισμένη περίοδο. Επιθετικά, οι Τζέιμι Βάρντι θα την οδηγήσει και φέτος έχοντας πετύχει δυο τέρματα. Στον αντίποδα, η πρωταθλήτρια έχει ένα (2-0-1), όπως και η αντίπαλός της, με 10:1 τέρματα, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί από την Τότεναμ με 1-0.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δε θα έχει στη διάθεσή του τους Έντερσον και Γκαμπριέλ Ζεσούς, καθώς βρίσκονται σε καραντίνα μετά την επιστροφή τους από τη Βραζιλία για τις υποχρεώσεις στους με την Εθνική. Ναι μεν η έλλειψη του βασικού τερματοφύλακα θα επηρεάσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας, ωστόσο η απουσία του Ζεσούς, φαίνεται να επισκιάζεται από την ανοδική πορεία του Φερνάν Τόρες, ο οποίος έχει σκοράρει δις στα πρώτα 3 παιχνίδια. Επίσης, οι ”Πολίτες” είναι γνωστοί για την επιθετική τους φύση, κάτι που αποδεικνύεται και από τις 2 νίκες που έχουν απέναντι σε Άρσεναλ και Νόριτς, επικρατώντας και τις δύο φορές με 5-0.

Εκτίμηση: Αμφότερες οι ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Επιπλέον, η Λέστερ, όταν αγωνίζεται εντός έδρας, ανεβάζει ρυθμούς. Over 2,5 ελπίζοντας σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ και ελκυστικό θέαμα.

Πρώτη νίκη για τη Σέφιλντ

Την πρώτη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία αγωνίζεται εναντίον της Πιτέρμπορο στο Bramall Lane. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει μία κάκιστη αρχή, καθώς δεν έχουν κερδίσει ούτε μία φορά τη φετινή σεζόν, ενώ μετρούν 2 εντός έδρας ήττες και μία εκτός.  Βλέποντας όλες τις ομάδες από πάνω τους, θέλουν να κάνουν ένα restart με στόχο την άνοδο. Στην αντίπερα όχθη, ούτε η Πιτέρμπορο έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα, καθώς έχει μία φόρμα 1-1-3, με τη μοναδική νίκη να είναι εναντίον της Ντέρμπι με 2-1. Βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στη League 1, αλλά το θετικό αποτέλεσμα που έχει πάρει, την καθιστά σε καλύτερη θέση από τη αντίπαλό της.

Εκτίμηση: Η ομάδα του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, φαίνεται πως αφότου υποβιβάστηκε την περυσινή χρονιά, δεν έχει αντιληφθεί ότι τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν και κλαίει τη μοίρα της. Βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, με 2 βαθμούς, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε στο σημερινό παιχνίδι. Επιλέγουμε, λοιπόν, άσο  με τους «The Blades» να θέλουν να χαρούν για πρώτη φορά φέτος, και δη μπροστά στο κοινό τους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:00
Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι
Over 2,5
1.70
BET: 10 units
Μονό
17:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Πιτέρμπορο
1
1.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις