Με οδηγό την έδρα στη Ρουμανία

Στοίχημα

Στοίχημα στην κοντινή μας Ρουμανία σήμερα, σε ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον Μιοβένι – Σίντια Ταργκόβιστε. Η γηπεδούχος σήμερα, αδικείται στην θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς έχει δυο εντός έδρας ήττες μέχρι στιγμής. Βέβαια αυτές οι δυο εντός έδρας ήττες, ήταν από την Κλουζ και από την Ραπίντ Βουκουρεστίου, ήτοι την πρώτη και την δεύτερη μέχρι στιγμής στον βαθμολογικό πίνακα και ως γνωστόν, αρκετά δυνατότερες σε δυναμική. Έτσι θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είχε μέχρι στιγμής δύσκολο πρόγραμμα, εξ ου και το «αδικείται» που αναφέρθηκε ανωτέρω.

Αν κάποιος τώρα βγάλει τον παράγοντα Κλουζ και Ραπίντ θα διαπιστώσει ότι η Μιοβένι, έχει τον τρόπο της να κερδίζει τα παιχνίδια κι αυτό φαίνεται από την πρόσφατή της φόρμα. Θέλοντας να διατηρήσει το καλό της μομέντουμ, θα κυνηγήσει το τρίποντο με πιθανότητα να βρεθεί σε καλό πλασάρισμα, καθώς οι πρώτες έξι θέσεις δημιουργούν στο τέλος του πρωταθλήματος το λεγόμενο «Championship group».

Από την άλλη πλευρά, η Σίντια Ταργκόβιστε έχει πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς στα επτά πρώτα παιχνίδια μετρά μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες (όλες εκτός έδρας). Αυτή η κακή εικόνα έρχεται σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει σκοράρει μια μόνο φορά εκτός έδρας, ενώ έχει δεχτεί τέσσερα γκολ σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια. Ακόμη, η μια ισοπαλία εκτός έδρας έγινε επί της Κράϊοβα, η οποία είναι ίδιου βεληνεκούς. Προσωπικά, κοιτώντας τις μεταγραφικές της κινήσεις παρατηρώ ότι δεν ξόδεψε κάποια χρήματα για να ενισχυθεί και οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν ήταν όλες free transfer, γεγονός το οποίο συναινεί σε κάποια βασικά συμπεράσματα. Πρώτον, φαίνεται ότι υπάρχει μια οικονομική δυσφορία, δεύτερον η αξία του ρόστερ της είναι πλασματική. Συνεπώς, αναμένω την Σίντια να παλεύει να κρατηθεί στην κατηγορία σε κάποιες αγωνιστικές.

Εκτός έδρας ακόμη παρατηρούμε ότι κυμαίνεται σε χαμηλά σκορ, κάτι το οποίο έρχεται σε συμφωνία με τα χαμηλά σκορ της σημερινής γηπεδούχου, αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τα γκολ. Χαμηλό σκορ μας υποδεικνύουν τόσο η πρόσφατη φόρμα (σ.σ. 1,6 Μ.Ο. γκολ ανά αγώνα η γηπεδούχος και 1,7 Μ.Ο. γκολ ανά αγώνα η φιλοξενούμενη), όσο και τα προγενέστερα μεταξύ τους παιχνίδια, με 4/5 να βρίσκονται κάτω από το όριο του under. Δίκαια θεωρώ λοιπόν το goal line το οποίο βρίσκεται στο 2,0 γκολ στις ασιατικές αγορές, όμως δεν θέλω να μπλέξω με πονταρίσματα under.

Έτσι θα ποντάρω στον ασιατικό draw no bet, δηλαδή 1(0) ασιατικό χάντικαπ, το οποίο δίκαια αποτιμάται (προς την πλευρά του παίκτη) στο 1.85 αυτήν τη στιγμή και θεωρώ ότι έχει παραπάνω από 50% πιθανότητα να επαληθευτεί. Ακόμη, λόγω του επερχόμενου Σαββατοκύριακου, έχω μια μικρή όρεξη για ρίσκο και θα ποντάρω στο στατιστικό ισοπαλία ημίχρονο / άσσο τελικό στο 5.50. Τα πονταρίσματα βέβαια θα είναι πιο χαλαρά, μιας και μαζεύουμε τα κομμάτια μας από την χθεσινή άμμο…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:00
Μιοβένι - Σίντια Ταργκόβιστε
1 dnb
1.85
BET: 12 units
Ρίσκο
18:00
Μιοβένι - Σίντια Ταργκόβιστε
Χ ημίχ. / 1 τελ.
5.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις