Οι διαφορές… είναι μεγάλες

Οι διαφορές... είναι μεγάλες

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μπορεί να βγήκε η Τραμπζονσπόρ, αλλά η Σασουόλο δεν μας έκανε την χάρη, αφού έμεινε στο 0-0 και μας στέρησε την δυάδα. Δεν προλάβανε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και έχουμε κιόλας την πρώτη διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μπορεί η Εθνική μας να έχει ρεπό, αλλά υπάρχουν αρκετά αξιοσημείωτα ματς για να ασχοληθούμε.

Σοβαροί για την πρωτιά οι «Τρικολόρ»

Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση για την ομάδα του ο Ντεσάμπς, μιας και οι Γάλλοι είναι από τα πρώτα φαβορί, όχι μόνο του ομίλου, αλλά ολόκληρης της διοργάνωσης. Δεν χρειάζονται συστάσεις για αυτή την ομάδα, που το μόνο που έχει να κάνει προς το παρόν είναι να αποδείξει σε όλους ποιο είναι το αφεντικό στον όμιλο και να εξασφαλίσει από νωρίς την πρόκριση.

Οι Βόσνιοι είναι αυτοί που έχουν το δύσκολο έργο σήμερα απέναντι στους Γάλλους, οι οποίοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του ομίλου με μόλις 1 βαθμό. Δεν έχει εντυπωσιάσει το σύνολο, ενώ αρκετοί έμπειροι αποσύρθηκαν από την περσινή σεζόν, με αποτέλεσμα νέοι παίκτες να καλύπτουν το κενό τους.

Οι φιλοξενούμενοι στηρίζονται στην δύναμη και εκεί θα προσπαθήσουν να πάνε το ματς, αλλά οι «Τρικολόρ» διαθέτουν τρομακτικές παρουσίες και δύσκολα θα χάσουν αυτό το ματς. Σκληρή η Βοσνία, ποιοτική η Γαλλία… το βρήκαμε το combo μας για σήμερα.

Διαφορά δυναμικής στο Τόρσχαβν

Τα Νησιά Φερόε βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου μαζί με την Μολδαβία έχοντας μαζέψει μόλις 1 πόντο στις 3 αγωνιστικές. Δεν διαθέτουν ομάδα για πρόκριση και δύσκολα θα βρουν νίκη μέχρι το τέλος. Σήμερα θα υποδεχθούν στην πρωτεύουσα το Ισραήλ, που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει ολοένα και πιο πολύ. Οι περισσότεροι παίκτες είναι από το πρωτάθλημα της Premier League, όχι την Premier της Αγγλίας, αλλά αυτής από τα Νησιά Φερόε, άρα το επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πιο ποιοτικούς παίκτες και έχουν στόχο τη δεύτερη θέση. Το Ισραήλ διαθέτει ρόστερ το οποίο θέλει και μπορεί να δείξει αρκετά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με επιθετικό δίδυμο Ζαχάβι – Νταμπούρ μπορεί να ονειρεύεται για 2η θέση, αλλά σίγουρα θα έχει ταβάνι η πορεία τους, μιας και μιλάμε για ομάδα με λίγες εμπειρίες σε διεθνείς διοργανώσεις τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

Πείθει πιο πολύ το Ισραήλ από τα Φερόε, αφού διαθέτει και καλύτερο ρόστερ, αλλά και καλύτερη παρουσία μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Πιστεύω πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις 2 ομάδες και αυτό θα φανεί και σήμερα.

Μονό
21:45
Γαλλία - Βοσνία Ερζεγοβίνη
1 & over 1.5 κάρτες Βοσνία Ερζεγοβίνη
1.70
BET: 20 units
Μονό
21:45
Νησιά Φερόε - Ισραήλ
2 & over 1.5
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις