Γερμανική δυάδα από τα τοπικά της Βαυαρίας

Γερμανική δυάδα από τα τοπικά της Βαυαρίας

Να εκμεταλλευτεί το αναβληθέν ντέρμπι κορυφής

Καλημέρα και καλή εβδομάδα απανταχού κουβανέζοι! Τρίτη σήμερα και έχει πλούσιο πρόγραμμα η τοπική λίγκα της Βαυαρίας. Δυστυχώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση, η οποία έχει τραβήξει το μερίδιο της αγοράς,  Μπάγιερν ΙΙ – Μπάγιερουθ. Από την αναμέτρηση αυτή, είχαμε βγάλει ένα σημείο για σήμερα, αλλά δεν πειράζει. Περνάμε στα παιχνίδια τα οποία παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση μεταξύ των Μέμμινγκεν – Σβάινφουρτ. Η φιλοξενούμενη σήμερα έχει αξιώσεις για το κυνήγι της πρώτης θέσης και καθώς το ντέρμπι κορυφής αναβλήθηκε, μπορεί να ασκήσει πίεση και στις δυο προπορευόμενες της τοπικής λίγκας της Βαυαρίας. Τεράστια ποιοτική διαφορά από την Μέμινγκεν, με τη διαφορά στη χρηματιστηριακή αξία να είναι σχεδόν τριπλάσια! Από την άλλη πλευρά, η Σβάινφουρτ θα έχει κάποιες μικρο-απουσίες, με την πιο ηχηρή εξ αυτών να είναι του Βόσνιου επιθετικού Σούλιτς (6 συμμ/ 2 γκολ), που είναι αμφίβολος. Παρ ‘όλα αυτά (συνυπολογιζόμενης της απουσίας του Σούλιτς), προέρχεται από ένα σερί πέντε αήττητων παιχνιδιών τρεις πρόσφατες νίκες (με 6-0, 0-4, 4-0) και δυο ισοπαλίες, ενώ πάντα μας συνηθίζει σε υψηλά σκορ.

Υψηλά σκορ συνηθίζει και η μικρότερης δυναμικότητας Μέμιγκεν, κυρίως όμως, επειδή τα δέχεται. Μέχρι στιγμής μετρά τρεις νίκες στη σεζόν, όμως, οι δυο εξ αυτών προέρχονται από  μικρότερου βεληνεκούς ομάδων, συγκεκριμένα με την Σάλντινγκ και την Ρόζενχαϊμ (για αυτήν θα μιλήσουμε σε λίγο). Ακόμη, στα μεταξύ τους παιχνίδια η πλάστιγγα γέρνει προς την Σβάινφουρτ, η οποία έχει και το ισχυρό κίνητρο αλλά και την ποιότητα να κερδίσει και μάλιστα εύκολα. Σαν επιλογή θα κρατήσω το τίμιο ασιατικό διπλό (-1) στο 1.45, για να φτιάξω μια δυάδα την οποία θα ποντάρω δυνατά. Από την άλλη πλευρά, οι έξι νίκες από ημίχρονο σε δέκα παιχνίδια σε συνδυασμό με τα υψηλά σκορ, μου δίνουν μια ιδέα να φτιάξω ένα combo με 2/2 και over 2,5, το οποίο προσφέρεται στο 2.37.

Να βρει την φόρμα της ξεσπώντας

Λίγα πράγματα για το επόμενο παιχνίδι το οποίο μου τραβάει την προσοχή, Πίπνσριντ – Ρόζενχαϊμ. Η σημερινή φιλοξενούμενη είναι από τις ομάδες που εν γένει παρακολουθώ κάθε σεζόν. Όχι ότι είμαι φίλαθλος της Ρόζενχαϊμ, αλλά κάθε χρόνο “σταμπάρω” κάποιες ομάδες που τρώνε πολλά γκολ και τις έχω κατά νου. Μια εξ αυτών είναι και η ταλαίπωρη Ρόζενχαϊμ, η οποία έχει κατορθώσει μέσα σε 10 αγώνες να μαζέψει 31 φορές την μπάλα από τα δίχτυα της, ήτοι δέχεται 3,1 γκολ μ.ο/αγώνα, καθιστώντας την έτσι την χειρότερη (με μικρή διαφορά) άμυνα στην Bayern Regionalliga. Στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας, έχει ρεκόρ 0-1-4. Η ισοπαλία ήταν με την (εξίσου κακή) Γκρόϊτερ Φερθ ΙΙ  με σκορ 1-1, ενώ τα υπόλοιπα εκτός έδρας είναι ήττες με σκορ 8-0, 3-1, 5-1 και 4-0.

Έτσι δίνεται μια ευκαιρία στην Πίπνσριντ αφενός να ανακάμψει από την μέτρια φόρμα της, καθώς μέσα στον Αύγουστο έκανε τέσσερις σερί ήττες, αλλά και να βρει ένα μομέντουμ ώστε να αντιμετωπίσει με αξιώσεις την Μπάγιερουθ, της οποίας ακυρώθηκε, όπως είπαμε το παιχνίδι σήμερα, αλλά έχει και ακόμα ένα οφειλόμενο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή, το combo παιχνίδι της νίκης και over 2,5 προσφέρεται στο τίμιο 1.86, όμως, θα ήθελα να κινηθώ με περισσότερη ασφάλεια και θα κρατήσω το “στατιστικά σημαντικό” over, το οποίο βρίσκεται στις ασιατικές αγορές στην τιμή του 1.40. Αυτή η τιμή είναι ό,τι πρέπει για να φτιάξω την δυάδα με το παιχνίδι της Σβάινφουρτ και να τα παίξω με δυνατό ποντάρισμα – αν είχε ξεκινήσει το Tipsters League θα ήταν η επιλογή μου, αλλά φευ! Μια μέρα έμεινε!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Δυάδα απόδοσης 2.02
19:00
Πίπνσριντ - Ρόζενχαϊμ
Over 2,5
1.4
20:30
Μέμινγκεν – Σβάινφουρτ
2 (-1.0) ΑΗ
1.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις