Με σημεία και με γκολ μέχρι 2.20

Με σημεία και με γκολ μέχρι 2.20

Προγνωστικά Γαλλίας

Καλημέρα σε όλους. Πάλι 1/3 την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό να τρώει 2 γκολ από ομάδα με 10 παίκτες. Ε, κάπως έπρεπε να πάμε κουβά. Τις δύο τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να δραστηριοποιούμαι και στο telegram στο κανάλι των live picks και μπορώ να πω ότι βγάλαμε και με το παραπάνω τη χασούρα από τους «ερυθρόλευκους». Στα της στήλης τώρα. Κυριακή σήμερα, πολλά παιχνίδια και τρεις επιλογές στα δικά μας προγνωστικά με άρωμα Γαλλίας.

Όπως ανέφερα, ξεκινάμε με Ligue 1 και το παιχνίδι της Ανζέ με την Ρεν. Η Ανζέ έχει ξεκινήσει πολύ καλά με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Και η Ρεν δεν έχει ξεκινήσει άσχημα αλλά λίγο που έτυχε να παρακολουθήσω το παιχνίδι της με την Ρόζενμποργκ, δε με έπεισε ότι είναι έτοιμη ακόμα, πόσο μάλλον για να παίξει με μία ομάδα που αυτή την στιγμή κουβαλάει περίσσιο ενθουσιασμό. Το ζευγάρι μας έχει στο αίμα του το over παραδοσιακά. Στο τελευταίο τους παιχνίδι τον Απρίλιο, η Ρεν είχε νικήσει εύκολα με 0-3. Χωρίς σημαντικές απουσίες οι ομάδες άρα με τα τωρινά δεδομένα, πιστεύω ότι η Ρεν δε θα ξαναφύγει νικήτρια από την έδρα της Ανζέ. 1Χ και over 1,5 η σημερινή επιλογή μου.

Εποχή Μέσι στο Παρίσι εδώ και λίγο καιρό και έφτασε η ώρα για το μεγάλο ντεμπούτο του Αργεντινού. Ίσως η μόνη ευκαιρία να δούμε μαζί σε τριάδα μπροστά τους Νεϋμάρ, Εμπαπέ και Μέσι, με τον Γάλλο να οδεύει προς την Ρεάλ Μαδρίτης. Τέλος πάντων, δεν είναι αυτή η δική μας δουλειά, πάμε στα προγνωστικά μας.  Η Παρί έχει κάνει το 3/3 και με Λιλ, Λυών και Μονακό να βρίσκονται ήδη πίσω με χαμένους βαθμούς, είναι από τώρα έτοιμη να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια. Η Ρεμς έχει ξεκινήσει με 3 ισοπαλίες αλλά δεν νομίζω ότι με τέτοιες ομάδες μετράει σε κάτι η προηγούμενη φόρμα. Και 6-0 εις βάρος τους να είναι το τελικό σκορ, σε αυτά τα παιχνίδια οι πιο μικρές ομάδες πάντα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω.

Σαφώς και αναμένεται εύκολο διπλό της Παρί και πολλοί επίσης αναμένουν και σκόρερ τον Μέσι. Εγώ μαζί τους, αλλά αυτή η δυάδα έχει απόδοση 1.65. Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. Από τη μεριά μου, βλέπω μια Παρί φωτιά επιθετικά αλλά με κενά πίσω και μια Ρεμς που στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της έβαλε τρία στην Μονπελιέ. Πολύ πιθανό λοιπόν για μένα το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προγνωστικά Ισπανίας

Τέλος, θα δούμε προγνωστικά από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Αμορεμπιέτα εναντίον Αλμερίας. Έχασε την άνοδο πέρυσι η Αλμερία φέτος όμως θα την κυνηγήσει και έχει αρχίσει καλά. 2/2 και έρχεται στην (όχι φυσική) έδρα της νεοφώτιστης από μία κωμόπολη 19.000 κατοίκων. Πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Από τα πιο αδύναμα ρόστερ στην κατηγορία, θα παλέψει για την παραμονή έχοντας ξεκινήσει με δύο ήττες. Χωρίς απουσίες οι ομάδες.

Πρώτο παιχνίδι της Αμορεμπιέτα με τον κόσμο της να της δίνει παραπάνω ώθηση αλλά αν κοιτάξουμε την διαφορά ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στα δύο ρόστερ το διπλό στο 1.95 αξίζει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
16:00
Ανζέ - Ρεν
1Χ & over 1,5
2.2
Μονό
18:00
Αμορεμπιέτα - Αλμερία
2
1.95
Μονό
21:45
Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν
Goal/goal
1.92
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις