Η Αλμερία έχει την… εμπειρία

Προγνωστικά LaLiga2

Ομαδάρα, την καλημέρα μας σε όλους σας! Μετά το χθεσινό ταμείο που μας έστειλε η μεγάλη Λιλεστρομάρα από τη Σκανδιναβία και επειδή είμαστε παιδιά της Μεσογείου, θα πάμε σε πιο θερμά κλίματα με την επιλογή μας να προέρχεται από την Ιβηρική χερσόνησο. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Ισπανικής LaLiga2 αναμετρώνται η Αμορεμπιέτα με την Αλμερία.

Η νεοφώτιστη Αμορεμπιέτα τα έχει βρει σκούρα στο ντεμπούτο της στην κατηγορία μετρώντας δύο ήττες στους δύο πρώτους αγώνες με 0-2 από Χιρόνα και Μιραντές. Παρά το γεγονός ότι δείχνει καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, γεγονός ενδεικτικό της απειρίας της στην κατηγορία. Συγχρόνως έχει πολλά κενά στην άμυνα, με αρκετά λάθη και το ξεκίνημά της δείχνει πως θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα σε μια κατηγορία με δυνατές ομάδες και μεγάλο ανταγωνισμό.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η φιλοξενούμενη Αλμερία, από την άλλη πλευρά, είναι μια «μπαρουτοκαπνισμένη» ομάδα που πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την άνοδο, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και χάνοντας στα πλέι-οφ ανόδου από τη Χιρόνα. Φέτος θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και να επανέλθει στην κορυφαία κατηγορία μετά από σχεδόν επτά χρόνια και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν κατευθείαν στη LaLiga. Στη LaLiga2 ξεκίνησε με δύο νίκες, μία εκτός και μία εντός με Καρταχένα και Οβιέδο αντίστοιχα. Μετά και την προχθεσινή εκτός έδρας ήττα της Ουέσκα από τη Λας Πάλμας, θέλει να πάρει τη νίκη και να μείνει στην κορυφή, με την Πονφεραντίνα να είναι η μόνη που μπορεί να τη φτάσει. Η διάθεσή της για την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία φαίνεται και από τις κινήσεις στο ρόστερ της, στο οποίο προστέθηκε και η μεταγραφή του έμπειρου Πορτογάλου, πρώην αμυντικού της Σεβίλλης, Λέο Καρίσο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Είναι ακόμη αρχή της αγωνιστικής σεζόν, η Αμορεμπιέτα αγωνίζεται εντός και ψάχνει να βρει την πρώτη της νίκη στην κατηγορία που θα της «λύσει» τα πόδια. Μέχρι όμως να βρει τα πατήματά της θα της κοστίσει σε χρόνο και βαθμούς για αυτό και εμπιστευόμαστε την εμπειρία της Αλμερία, πάντα όμως καλύπτοντας τα νώτα μας για τυχόν στραβοπάτημα.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Combo
18:00
Αμορεμπιέτα - Αλμερία
X2 & over 1,5
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις