Γαλλικό… στήριγμα

γκολ

Γκολ στη Γαλλία

Καλησπέρα σε όλους. Φτάσαμε αισίως στο τελευταίο ΠΣΚ του Αυγούστου, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε φουλ ρυθμούς και είμαστε εδώ για να κλείσουμε τον όγδοο μήνα της χρονιάς με όσα περισσότερα κέρδη μπορούμε. Σήμερα στην στήλη μας θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια της Παρασκευής και πιο συγκεκριμένα με το εναρκτήριο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, αυτό ανάμεσα σε Ναντ και Λιόν στο ”Στάντε ντε λα Μποζουάρ”.

Νίκη με γκολ

Οι γηπεδούχοι στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχουν όλα τα αποτελέσματα: 1Ν-1Ι-1Η με συνέπεια να έχουν συγκεντρώσει 4 συνολικά βαθμούς. Προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ρεν σε ένα παιχνίδι που αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο α’ ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο η Ρεν μπήκε πιο αποφασισμένη, πέτυχε το γκολ στο 58΄με τον Τεριέρ, με μακρινό σουτ, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Δίκαιη ήττα για τη Ναντ με μία πολύ μέτρια εμφάνιση. Μέχρι στιγμής παρουσιάζει πολύ καλά αμυντικά στοιχεία στην επίθεση, όμως, δημιουργεί ευκαιρίες με το σταγονόμετρο. Στα αγωνιστικά, εκτός για τους γηπεδούχους της Ναντ, θα είναι ο επιθετικός Κουλιμπαλί, ο μέσος Κυπριέν, ο επιθετικός Μουανί και ο μέσος Λιμπόμπε.

Aπό την άλλη, η Λιόν: Δύο βαθμοί μέχρι στιγμής, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε  τρία συνολικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την απίστευτη ισοπαλία, εντός έδρας, με την Κλερμόν με σκορ 3-3. Σκορ ημιχρόνου υπέρ της Λιόν 3-1, με δύο γκολ του Ντεμπελέ  και ένα του Πακέτα. Η τραγική, όμως, αμυντική λειτουργία των «Λιονέ» έδωσε δικαίωμα στους παίκτες της Κλερμόν, και συγκεκριμένα στον Ρασανί στο 80΄ και στο 91΄, να σκοράρει και με αυτόν τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 3-3 και να δώσει έναν βαθμό-χρυσάφι στους φιλοξενούμενους.

Επτά γκολ σε τρία παιχνίδια έχει δεχθεί η Λυών. Χρειάζεται πολλλή δουλειά από τον Πέτερ Μπος και τους παίκτες του για να βελτιωθεί η αμυντική εικόνα της ομάδας. Στα αγωνιστικά εκτός αγωνιστικής δράσης θα είναι ο επιθετικός Πίντο και ο μέσος Αντελαντέ.

Εκτίμηση: Η Λιόν δεν βρίσκεται στα καλά της. Δέχεται υπερβολικά εύκολα γκολ και δεν έχει πάρει ακόμα τρίποντο στο πρωτάθλημα. Εάν δεν πάρει την νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα χάσει από νωρίς έδαφος στην μάχη του πρωταθλήματος. Η Ναντ είναι καλή ομάδα. Στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει τη ζημιά, ειδικά στην έδρα της. Θα στηρίξω όμως το «διπλό» της Λυών, λόγω μεγαλύτερης ποιότητας και λόγω του ότι κάποια στιγμή πρέπει να δείξει ότι είναι η Λιόν και να κερδίσει. Διπλό σε συνδυασμό με το G/G, αφού η φιλοξενούμενη σίγουρα θα βρει τρόπο να σκοράρει ενώ και η Ναντ δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα των «λιονέ».

Μονό
22:00
Ναντ - Λιόν
2 & goal/goal
3.3
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις