Coming to America…

Coming to America…

Καλημέρα σε όλους!

Λίγα λόγια για εμένα: ασχολούμαι με το στοίχημα αρκετά χρόνια (δεν λέω πόσα μην εκτεθώ…) αλλά περίπου τα τελευταία 3 χρόνια πιο εντατικά και με πιο μελετημένο τρόπο. Βασικό άθλημα για το οποίο θα γράφω είναι το τένις αλλά εάν δω κάτι αξιόλογο μπορεί να έχω και προτάσεις για ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ.

Αγαπημένος, αλλά όχι μοναδικός, τρόπος στοιχηματισμού είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα τα οποία, στην περίπτωση των τουρνουά του τένις, δεν είναι και τόσο μακροχρόνια σε σχέση με άλλα αθλήματα (το μεγαλύτερο τουρνουά τένις διαρκεί έως 2 εβδομάδες).

Είναι σημαντικό όμως τα στοιχήματα αυτά να τα βλέπουμε σαν μια «μετοχή» η αξία της οποίας είναι καλό να «πουληθεί» (cash out στην δικιά μας γλώσσα) στην κατάλληλη στιγμή..

Με μεγάλη μου χαρά ξεκινάω και εγώ στην ωραία παρέα του koubanezos.gr και εύχομαι καλά ταμεία, πολλές επιτυχίες και πάνω από όλα να το διασκεδάσουμε απολαμβάνοντας τα αγαπημένα μας αθλήματα.

Στα προγνωστικά τένις λοιπόν πλησιάζει η ώρα του US Open (30/8 – 12/9), του τελευταίου Grand Slam της σεζόν από το οποίο προκύπτουν συνήθως αρκετά ωραία μακροχρόνια στοιχήματα με καλές αποδόσεις. Το US Open είναι το 2ο Grand Slam της σεζόν σε σκληρή επιφάνεια μετά το Αυστραλιανό Open που παραδοσιακά ανοίγει την σεζόν κάθε χρόνο.

Ο περσινός νικητής Dominic Thiem πρόσφατα δήλωσε ότι αποσύρεται από την φετινή διοργάνωση λόγω του τραυματισμού στον καρπό που αποκόμισε από την συμμετοχή στο τουρνουά της Μαγιόρκα.

Αυτό αναδεικνύει και μια μικρή «κατάρα» που ακολουθεί το συγκεκριμένο Grand Slam καθώς όσοι το κέρδισαν για πρώτη φορά, σαν τον Τιμ, από το 2006 και μετά αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα τους…

Ενδεικτικά μιλάω για τους Juan Martin Del Potro, Maric Cilic, Andy Murray, Stan Wawrinka και τώρα Dominic Thiem.

Στο φετινό τουρνουά, εκτός του Thiem, θα λείψουν και τα 2/3 του Big Three (Nadal, Federer) αφήνοντας μόνο τον Novak Djokovic ο οποίος, ως το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, κυνηγάει το 4/4 στα φετινά Grand Slams αλλά και το 21ο συνολικά που θα του δώσει την πρωτοπορία στην μεταξύ τους μονομαχία για τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία.

Στο US Open λοιπόν το φαβορί όπως είπαμε είναι ο Novak Djokovic αλλά το 1.70 της απόδοσης του και ειδικά μετά τις ήττες που έκανε στους Ολυμπιακούς αγώνες δεν αξίζει επένδυσης πάνω του κατά την γνώμη μου.

Επιλογή μου λοιπόν για νικητή του τουρνουά στους άντρες είναι ο Daniil Medvedev που είναι και ο καλύτερος σε απόδοση στην σκληρή επιφάνεια τους τελευταίους μήνες (24-3 μέσα στο 2021 με 2 τίτλους στην σκληρή επιφάνεια).

Μάλιστα το συγκεκριμένο τουρνουά έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του το 2019 όταν έχασε στο 5ο σετ από τον Rafael Nadal ενώ φέτος έχει και την συμμετοχή του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν όπου έχασε από τον Novak Djokovic.

Προσωπικά λοιπόν εκτιμώ ότι ο Novak Djokovic δεν θα συνεχίσει τις «εξωγήινες» εμφανίσεις που τον έφεραν να κατακτάει τους 3 πρώτους Grand Slam τίτλους της σεζόν και η φόρμα του Medvedev οδεύοντας προς το US OPEN αξίζει την επένδυση 15 units στο 6 που βρίσκουμε στην πλατφόρμα του Stoiximan.

Μόλις πραγματοποιηθεί και η κλήρωση θα μελετήσω και για άλλα μακροχρόνια ή ειδικά στοιχήματα που μπορεί να έχουν αξία και εφόσον βρεθεί κάποιο με ενδιαφέρον θα συμπεριληφθεί ως πρόταση σε επόμενο άρθρο.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μακροχρόνιο
US Open, νικητής
Daniil Medvedev
6.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις