Αναγνωριστικά παιχνίδια με ενδιαφέρον

Αναγνωριστικά παιχνίδια με ενδιαφέρον

 Απρόβλεπτοι αγώνες

Τέσσερις αναμετρήσεις έχει και το σημερινό πρόγραμμα στην Ιταλία, όμως σε αντίθεση με χθες οι σημερινοί αγώνες είναι ανάμεσα σε απρόβλεπτες ομάδες. Κλασικά ομάδες με νέους προπονητές, αλλαγές σε συστήματα και αλλά και εμφανίσεις στο κύπελλο Ιταλίας που άλλαξαν τις προβλέψεις μας.

Μπολόνια – Σαλερνιτάνα: Η πιο σοβαρή θα κερδίσει

Η Μπολόνια συνεχίζει το πλάνο της με τον Μιχαΐλοβιτς και το 4-2-3-1. Στο Κύπελλο έκανε μια τρομακτική εμφάνιση απέναντι στην Τερνάνα και αποκλείστηκε με σκορ 4-5, ενώ βρέθηκε να χάνει με 1 – 5 σε κάποιο σημείο. Αμυντικά παρουσίασε πολύ μεγάλα κενά. Ακόμη έδειξε πως είναι πολύ επικίνδυνη μέσα στην περιοχή, καθώς έκανε δύο εύκολα πέναλτι. Από την άλλη έδειξε ένα καλό πρόσωπο επιθετικά. Η προσθήκη του Αρναούτοβιτς φαίνεται πως της ταιριάζει και οι Ορσολίνι και Ντομίνγκεζ δείχνουν πως φέτος θα ξεχωρίσουν.

Η Σαλερνιτάνα με τον Καστόρι στον πάγκο έχει τον σχηματισμό 3-5-2. Οι νεοφώτιστοι κάνουν μαζική άμυνα και περιορίζουν σημαντικά τους χώρους του αντιπάλου. Επιθετικά έχουν αργή ανάπτυξη και δοκιμάζουν αρκετά σουτ εκτός περιοχής. Δείχνει να είναι μια συγκροτημένη ομάδα, που μένει στο πλάνο της ό,τι και να γίνει.

Ουντινέζε – Γιουβέντους: Με αέρα αλλαγής

Η Ουντινέζε ξεκινά την σεζόν με έναν αέρα αισιοδοξίας. Με τον Γκότι στον πάγκο και ένα ευέλικτο 3-5-2, που πολλές φορές γίνεται 3-4-1-2. Φέτος δείχνει πως θέλει να παρουσιάσει ένα αρκετά γρήγορο σύνολο με παιχνίδι κυρίως από τα πλάγια. Στην μετά Ντε Πόλ εποχή την σκυτάλη έχει πάρει ο Περέιρα, ο οποίος με δύο γκολ στο Κόπα Ιταλία έδειξε πως είναι έτοιμος. Όταν δημιουργεί επιθέσεις συνηθίζει να γεμίζει την περιοχή και να γεμίζει την μπάλα εντός της.

Η Γιουβέντους ξεκινά την σεζόν με έναν και μόνο στόχο, την επιστροφή στον θρόνο. Με τον Αλέγκρι στον πάγκο και σύστημα τόσο ευέλικτο που βρίσκεται συνεχώς σε εναλλαγή. Με πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ντιμπάλα και στήριξη στον φορμαρισμένο Κιέζα η επίθεση της Γιούβε μαζί και με τον Ρονάλντο δείχνει ασταμάτητη. Μένει να δούμε αν θα δώσει όμως έμφαση στο πρωτάθλημα.

Νάπολι – Βενέτσια: Γολιάθ εναντίον Δαυίδ

Η Νάπολι με την πρόσληψη του Σπαλέτι θέλει να κυριαρχήσει στο παιχνίδι της. Με ένα ευέλικτο 4-2-3-1 και γρήγορες αντεπιθέσεις είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Όταν αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες προσπαθεί να διεισδύσει από τα πλάγια, κυρίως με τον ικανότατο Ινσίνιε. Οι φήμες που θέλουν τους Μανωλά και Ινσίνιε να είναι κοντά σε αποχώρηση, ίσως να επηρεάσουν κάπως την κατάσταση. Το ρόστερ της δεν έχει μεγάλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι άκρως θετικό, αφού οι παίκτες της πλέον βρίσκονται με «κλειστά μάτια».

Η Βενέτσια δείχνει να είναι μία πολύ συμπαθητική ομάδα, όμως στην Ιταλία τέτοιες ομάδες δύσκολα επιβιώνουν. Στον πάγκο της βρίσκουμε τον Πάολο Ζανέτι, ο οποίος θα επιλέξει το 4-3-3. Επιθετικά οι μόνες της ελπίδες βρίσκονται στα πλάγια. Ο Γιόνσεν δείχνει ικανός να χτυπήσει και την πιο δυνατή άμυνα με την ταχύτητα και την ντρίπλα του. Όμως στον άξονα έχει αρκετά κενά και αν χάνεις την μάχη του κέντρου δύσκολα κερδίζεις το παιχνίδι.

Ρόμα – Φιορεντίνα: Άγνωστο εναντίον αγνώστου

Η Ρόμα έφερε τον Μουρίνιο ξανά στην Ιταλία και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα της σεζόν στην χώρα. 4-2-3-1 από τον Πορτογάλο και νίκη μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη. Θεωρώ πως θα προχωρήσει σε ένα ελαφρύ ροτέσιον απέναντι στους «Βιόλα». Δίνει μεγάλη βάση στους μεσοεπιθετικούς του, από τους οποίους περιμένει όλη την δημιουργική δουλειά. Ο Σομοντούροφ στην επίθεση ξεκίνησε με γκολ, οπότε το πρώτο βήμα ήταν θετικό. Αμυντικά θα είναι ο κλασικός Ζοζέ με κλειστό παιχνίδι και μηδέν χώρους στο αντίπαλο.

Η Φιορεντίνα βρίσκεται σε μία μεταγραφική σύγχυση. Ο Βλάοβιτς δεν ξέρει αν θέλει να μείνει και η ομάδα θέλει και δεν θέλει, μιας και το χρήμα είναι ζεστό. Ο Μιλένκοβιτς που ήταν με το ένα πόδι εκτός τελικά ανανέωσε. Το σίγουρο είναι πως, μέχρι τώρα, έχει κρατήσει τον κορμό και έχει ενισχύσει την επίθεση. Απέναντι στην Ρόμα θα παρατάξει όλα της τα όπλα και θα είναι μία ομάδα που σίγουρα θα έχει πολύ ταχύτητα.

Μονό
19:30
Μπολόνια - Σαλερνιτάνα
Μπολόνια over 1,5
1.70
Μονό
21:45
Νάπολι - Βενέτσια
1 (-1)
1.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις