Υποχρέωσή του η πρόκριση!

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στην μάχη των πλέι οφ του Conference League, με την υποχρέωση να προκριθεί στους ομίλους. Η Ριέκα σε καμία περίπτωση δεν είναι Μποέμιανς. Βέβαια, εάν ο ΠΑΟΚ βγει αποφασισμένος και σοβαρός, θεωρώ πως δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Η αλήθεια είναι πως ο δικέφαλος του βορρά δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στα παιχνίδια με την Μποέμιανς. Στην Τούμπα, μετά το 2-0, όλοι περιμέναμε το σκορ να ξεφύγει. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι παίκτες του Λουτσέσκου κατέβασαν επικίνδυνα τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να δώσουν ελπίδες στους ημιεπαγγελματίες της Μποέμιανς.

Οι Κροάτες στον προηγούμενο προκριματικό πέρασαν σχετικά εύκολα από την Χιμπέρνιαν με συνολικό σκορ 5-1. Η ομάδα τον Γκόραν Τόμιτς, έτρεχε ένα σερί 8 επίσημων παιχνιδιών αήττητη, πριν αυτό το σπάσει η Όσιγιεκ για την πέμπτη αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος.

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έμαθε από τα λάθη του και θα εμφανιστεί πιο έτοιμος, σίγουρος και αποφασισμένος. Το θετικό για τον δικέφαλο είναι πως αγωνίζεται πρώτα στην Τούμπα. Με τον προηγούμενο κανονισμό του εκτός έδρας γκολ, θεωρητικά ήταν καλύτερο να αγωνίζεσαι πρώτα εκτός, αυτό πλέον δεν ισχύει, με τον γηπεδούχο στο πρώτο παιχνίδι να έχει ένα αβαντάζ λόγω έδρας και κόσμου. Πιστεύω ο ΠΑΟΚ θα πιέσει και δεν νομίζω να μείνει στο ένα γκολ. Αν και τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα, ο Σφιντέρσκι γνωρίζουμε πως στην μέρα του, μπορεί να σκοράρει παραπάνω από ένα τέρμα. Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον έγινε μόνιμος στην λίστα του ομοσπονδιακού προπονητή του για την εθνική Πολωνίας.

Θα ποντάρω στο 1 και over 1.5 αγώνα, θεωρώντας πάντα πως ο δικέφαλος θα σκοράρει παραπάνω από μια φορά, όπως επίσης πιστεύω πως τέρμα θα βρουν και οι Κροάτες. 1 και over 1.5 λοιπόν σε απόδοση 2.15

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
ΠΑΟΚ - Ριέκα
1 & over 1,5
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις