Αποδεκτό το 2.90 στον ΠΑΟΚ

Προγνωστικά

Μήπως είναι και «δώρο»;

Δεν μας βγήκε η κόκκινη στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος και το παιχνίδι Μονπελιέ – Μαρσέιγ. Δεν ήταν και εύκολο άλλωστε, γι’ αυτό (θα) πλήρωνε και 4.30. Προχωράμε με προγνωστικά στοιχήματος εις την Θεσσαλονίκη και τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μποέμιανς.

Το λες και έκπληξη το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Δουβλίνο, καθώς το μπάτζετ των Ιρλανδών είναι ίσα με της τελευταίας ομάδας της Super League 2. Χαοτική η οικονομική διαφορά, αλλά τα μάνεϊ δεν παίζουν ρόλο μέσα στο γήπεδο, κάτι που φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Η ρεβάνς θα είναι διαφορετική βέβαια. Άλλο το κλίμα εδώ, δεν είναι συνηθισμένοι οι… ντελιβεράδες της Μποέμιανς. Λίγο η ζέστη, λίγο η αύρα της Τούμπας, λίγο και η απειρία των ημιεπαγγελματιών χρήζουν τον ΠΑΟΚ φαβορί.

Θα το εκμεταλλευτούν οι «ασπρόμαυροι» αυτό; Εκτιμώ πως ναι, καθώς συνηθίζει ο δικέφαλος του βορρά να παίρνει προκρίσεις στην Τούμπα και μάλιστα με μεγάλα σκορ. Εχασε ευκαιρίες στην Ιρλανδία, πιστεύω στη Θεσσαλονίκη θα είναι πιο συγκεντρωμένος και θα έχει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του.

Προγνωστικά στο 2.90

Με Κούρτιτς αντί Εσίτι στο κέντρο, με Τέιλορ αντί Ροντίγκο δεξιά και μάλλον με Μπίσεσβαρ αντί Καγκάβα, ο ΠΑΟΚ θα έχει άλλη εικόνα. Βλέπω «εύκολη» πρόκριση και over 3,5 γκολ γηπεδούχου στο 2.90. Οι πιο ρισκαδόροι ας πάρουν και το over 4,5 στο 5.10. Αποδόσεις που κολάζουν αν μη τι άλλο…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - Μποέμιανς
ΠΑΟΚ over 3,5
2.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις