Διαφορά ποιότητας και κινήτρου

Διαφορά ποιότητας και κινήτρου

Καλησπέρα.

Η δράση συνεχίζεται χωρίς παύσεις.

Ξεκινάμε σήμερα από τον αγώνα του Μεστάγια. Η Βαλένθια έδειξε κάποια βελτίωση στο ματς με τη Γρανάδα και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Το καλό είναι ότι δεν κέρδισε χθες η Σοσιεδάδ κι έτσι παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την έβδομη θέση. Αρκεί φυσικά να πάρει τη νίκη σήμερα. Η Βαγιαδολίδ με τη νίκη επί της Αλαβές, βρέθηκε στο +10 από τη διακεκαυμένη ζώνη και μπορεί να νιώθει άνετα πλέον. Θα εμπιστευτώ το κίνητρο των «νυχτερίδων»  και θα κρατήσω τον άσο στο 2.01.

Η Τσέλσι έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ και καθάρισε από το ημίχρονο τη Γουότφορντ. Έχει μεγάλη ταχύτητα στο παιχνίδι της και ειδικά ο νεαρός Πούλισικ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Παραμένει σε θέση ισχύος στη μάχη για το Champions League και με νίκη σήμερα,  θα κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο της. Η Κρίσταλ Πάλας έφτασε τις 3 συνεχόμενες ήττες και δείχνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως κίνητρο. Το διπλό στο 1.45 δεν είναι ευκαιρία, αλλά δε θα μπορούσε να πληρώνει και πολύ παραπάνω. Fun bet στον παιχταρά Πούλισικ, τον βρίσκω μέχρι και στο 7.50 για σκόρερ του πρώτου γκολ.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις