Στήριξη στην κατρακύλα

Προγνωστικά MLB

Σινσινάτι Ρεντς vs Πίτσμπουργκ Πάιρετς

Καλημέρα σε όλους. Πολύ καλή μέρα η χθεσινή, μας δικαίωσαν οι Ρεντς και οι Μπρούερς. Αν ήταν πιο προσεκτικοί οι Ρεντς στο 8ο inning, τότε θα είχαμε το απόλυτο. Σήμερα στα προγνωστικά MLB θα πάμε πάλι με δύο αναμετρήσεις.

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Ρεντς έχουν σερί 6-3 στα τελευταία 9 παχνίδια. Ο λόγος της καλής πορείας είναι η επίθεσή τους, η οποία δουλεύει υποδειγματικά (σκοράρουν πάμω από 5 run 8 στα 9 τελευταία παιχνίδια). Ο Σόνυ Γκρέι θα ξεκινήσει στο ανάχωμα για τους Ρεντς, όπου στην τελευταία του αναμέτρηση κόντρα στους Κάρντιναλς έδωσε μόνο ένα run.

Από την άλλη, οι Πάιρετς θα ξεκινήσουν με τον καλύτερο τους πίτσερ αυτή τη στιγμή, τον Γουίλ Κρόου. Ο Κρόου θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τους Ρεντς.

Εκτίμηση: Η έδρα των Ρεντς σε συνδυασμό με την απειρία του Κρόου μας οδηγούν στο να εμπιστευτούμε ξανά τους Ρεντς στα προγνωστικά MLB.

Xιούστον Άστρος vs Μινεσότα Τουίνς

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Άστρος έχουν καθαρά ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι Τουίνς είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τον Φράμπερ Βαλντέζ στο ανάχωμα, ο οποίος έχει το εντυπωσιακό σερί 9-2 στα τελευταία 11 παιχνίδια του.

Από την άλλη, οι Τουίνς θα ξεκίνησουν πάλι με άπειρο πίτσερ, τον Γκρίφιν Τζαξ. Ο Τζαξ δίνει σχεδόν 7 run στον αντίπαλό του και συνήθως είναι εύκολη λεία για τις αντίπαλες επιθέσεις.

Εκτίμηση: Μεγάλο φαβορί οι Άστρος στην αναμέτρηση, καθώς στοχεύουν στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Από την άλλη, οι Τουίνς πέταξαν λευκή πετσέτα, αφού αντάλλαξαν και τον Νέλσον Κρουζ. Στα προγνωστικά MLB θα πάμε με την νίκη των Άστρος.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:10
Ρεντς - Πάιρετς
Ρεντς οver 5,5 run
1.95
Μονό
02:10
Ρεντς - Πάιρετς
1 & Ρεντς over 4,5 run
1.90
Μονό
03:10
Άστρος - Τουίνς
1 (-1,5)
1.97
Μονό
03:10
Άστρος - Τουίνς
1 & over 8,5 run αγώνα
2.45
Δυάδα απόδοσης 1.97
02:10
Ρεντς - Πάιρετς
1
1.43
03:10
Άστρος - Τουίνς
1
1.38
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις