Άρης: Η επόμενη μέρα

απόδοση

Ο Σκληρός αποκλεισμός 

Η χρονιά φαίνεται να ξεκίνησε άσχημα για τον Άρη, μετά τον άδικο αποκλεισμό από την Αστάνα. Οι κιτρινόμαυροι ήταν σαφώς καλύτεροι, όμως τα κενά στο ρόστερ σε συνδυασμό με τον κάπως καθυστερημένο προγραμματισμό, κόστισαν την Ευρωπαϊκή πορεία. Ο αποκλεισμός εμφάνισε τις αδυναμίες της ομάδας και τώρα είναι η ώρα να καλυφθούν τα κενά.

Οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις

Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν έχει πείσει ακόμα, καθώς οι εμφανίσεις του είναι κάτω του μετρίου με αποκορύφωμα τον αγώνα με την Αστάνα, στον οποίον ήταν το λιγότερο αδιάφορος. Με την έλευση του Ιτούρμπε ο Άρης θα πρέπει να αδειάσει μία θέση μεσοπεθετικού και αυτή πιθανότατα θα έιναι ο Μπρούνο με πιθανό προορισμό τον Ατρόμητο.

Η Δεύτερη περίπτωση αφορά τον Μήτρογλου. Το μεγάλο στοίχημα του Καρυπίδη φαίνεται πως δεν ταιριάζει καθόλου στον τρόπο παιχνιδιού του Μάντζιου. Ο τεχνικός του Άρη θέλει πίεση υψηλής έντασης και ο Μήτρογλου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό. Δεν είναι τυχαίο πως ο επιθετικός του Άρη δεν τροφοδοτείται αρκετά κάθε φορά που αγωνίζεται. Μετά και τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό ο Μήτρογλου πιθανότατα να αποχωρήσει και ο Άρης να αποχωριστεί ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Άρης: Η επόμενη μέρα

Τρίτη περίπτωση ο Ματίγια. Ο δεύτερος αρχηγός του Άρη έχει πτωτική πορεία από τότε που ανανέωσε το συμβόλαιο του και αυτό δεν αρέσει σε κανέναν. Λίγο η ηλικία, λίγο η πίεση υψηλής έντασης που δεν μπορεί να υποστηρίξει και λίγο η έλευση του Ν’ Ντιαγέ τον βγάζουν στο περιθώριο. Για να αποχωρήσει όμως ο Ματίγια θα πρέπει κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες κεντρώους να αποδείξει πως μπορεί να καλύψει το δημιουργικό κενό που θα αφήσει ο Ισπανός.

Bonus περιπτώσεις ο ισπανός Λόπεζ και ο Ντουάρτε που δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα και απλώς «κάθονται» στα συμβόλαια τους. 

Οι προσθήκες

Ο Φαμπιάνο έδειξε πολύ καλά στοιχεία, όμως ο Άρης χρειάζεται ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό. Υπάρχουν ήδη τρείς σε αυτήν την θέση που έχουν ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και είναι δυνατοί. Αυτό σημαίνει πως ο κεντρικός αμυντικός που αναμένεται πιθανότατα θα είναι γρήγορος. 

Η σημαντικότερη προσθήκη που πρέπει να κάνει ο Άρης είναι ένας επιθετικός – στόχος με έφεση στο σκοράρισμα. Αυτό λείπει εδώ και τρία χρόνια. Ο Γιουνές ήταν λίγος, ο Ιντέγε είχε μηδενική συνεισφορά και ο Μήτρογλου δεν ταιριάζει καθόλου στο στυλ παιχνιδιού. Ο Μάνος κάνει την «βρώμικη» δουλειά, όμως δεν είναι ο γκολτζής που θα κουβαλήσει την επίθεση του Άρη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις