«Παλεύουν» για την πρόκριση ΑΕΚ και Άρης

Αποδόσεις

Φαβορί για πρόκριση η «Ένωση»

Μετά τα αποτελέσματα στα πρώτα – εκτός έδρας – παιχνίδια, η ΑΕΚ και ο Άρης έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση και πρέπει να ψάξουν σκορ ανατροπής για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Τι ώρα παίζουν και ποιες είναι οι αποδόσεις πρόκρισης των δύο ομάδων;

Πρώτο παιχνίδι χρονικά είναι αυτό των «κιτρινόμαυρων» της Αθήνας. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 στη Βοσνία από την Βέλεζ Μόσταρ και «ψάχνει» την ανατροπή στο ΟΑΚΑ. Σαφώς και είναι το φαβορί τόσο για τη νίκη, όσο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

«Φτωχός» ο άσος, μόλις στο 1.22, ενώ η πρόκριση της ΑΕΚ βρίσκεται στο χαμηλό (και πάλι) 1.33. Η πρόκριση της Βέλεζ βρίσκεται στο 3.35, η ισοπαλία στο 5.50, ενώ το να φύγουν οι Βόσνιοι με νίκη από την Αθήνα πληρώνει 19.00.

Μισή ώρα αργότερα και αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά, ο Αρης θα υποδεχτεί την Αστάνα στη Θεσσαλονίκη και σαφέστατα το έργο του είναι δυσκολότερο, έχοντας να αντιμετωπίσει μια καλύτερη, από την Βέλεζ, ομάδα. Παράλληλα, το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Καζακστάν δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό.

Στο 2.57 η πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση, ενώ στο 1.52 η πρόκριση της Αστάνα. Η επικράτηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης «παίζει» πιο χαμηλά και μόλις στο 1.52, η ισοπαλία βρίσκεται στο 4.61, ενώ η νίκη της Αστάνα βρίσκεται στο 7.98.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις